Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pod Biało-Niebieską Chmurką ogród Basilikum

Pod Biało-Niebieską Chmurką ogród Basilikum

Basilikum 19:18, 20 lut 2016

Kasiu te targi chyba za tydzien. Mnie ciagnie troche ale ja porpstu taka zabiegana, ze mi sie kanapa marzy a nie latanie gdziekolwiek.
Pogoda rzeczywiscie paskudna, po drodze padal deszcz ze sniegiem. Zimno i nieprzyjemnie, na szczescie mam moja laweczke przy piecu. Jutro ma byc lepiej

Zbyszku fotek z wycieczki nie mam, bo jak dojechalismy na miejsce zaczelo padac (na szczescie nie wczesniej). Chcielismy pospacerowac nad Starnberger See ale sie nie dalo i ucieklismy szybko do domu.

Oliwko chyba wiem o jakiej ksiazce mowisz, zaraz poszukam jak sie po Niemiecku ta ksiazka nazywa.
Anda 21:23, 20 lut 2016

Izus, podalam u mnie linki do ciekawych filmow o tematach rozanych
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Bogdzia 21:36, 20 lut 2016

Pozdrówka zostawiam.
Basilikum 21:52, 20 lut 2016

Ewciu zajrze zaraz tylko ja jeszcze malo rozana jestem
no i czasu u mnie jakos ostatnio na wszystko brak
Chociaz wczoraj mi sie udalo Maje w ogrodzie ogladnac i to caly odcinek. Wogole to smiesznie wyszlo, bo chcialam jakis watek z Danusia ogladnac i naszukalam sie po forum linkow i zaden nie dzialal, wiec zrezygnowana wlaczylam jakis tam przypadkowy i siup patrze a tam Danusia w roli glownej
*jejku wyskoczyla z ta Ewcia. Tak do mojej kolezanki mowie. Moze byc ta Ewcia czy wolisz Ewe?

Bagdziu
Anda 21:57, 20 lut 2016

Basilikum napisał(a)
Ewciu zajrze zaraz tylko ja jeszcze malo rozana jestem
no i czasu u mnie jakos ostatnio na wszystko brak
Chociaz wczoraj mi sie udalo Maje w ogrodzie ogladnac i to caly odcinek. Wogole to smiesznie wyszlo, bo chcialam jakis watek z Danusia ogladnac i naszukalam sie po forum linkow i zaden nie dzialal, wiec zrezygnowana wlaczylam jakis tam przypadkowy i siup patrze a tam Danusia w roli glownej
*jejku wyskoczyla z ta Ewcia. Tak do mojej kolezanki mowie. Moze byc ta Ewcia czy wolisz Ewe?

Możesz mnie odmieniać jak chcesz, lubię takie odmiany Ten drugi filmik jest tez o kwiatach bawarskich, wiec może Cię jednak zainteresuje
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Basilikum 22:09, 20 lut 2016

zajrze oczywiscie na te filmy. na Br juz zagladalam ale sie cos od razu nie otwarlo. Zmykam teraz juz spac, jakas sflaczala dzis jestem. Querbeet zam i czasami ogladam. Ale ostatnio bardzij czasami
Anda 22:14, 20 lut 2016

Basilikum napisał(a)
zajrze oczywiscie na te filmy. na Br juz zagladalam ale sie cos od razu nie otwarlo. Zmykam teraz juz spac, jakas sflaczala dzis jestem. Querbeet zam i czasami ogladam. Ale ostatnio bardzij czasami

Tez oglądam tylko jak mam czas i przeważnie wchodzę na mediatekę , żeby wybrać, co mnie interesuje Dobranoc, karaluchy pod poduchy
Mala_Mi 22:30, 20 lut 2016

A ja jak zwykle pomidorów nie posiałam... też muszę mieć poganiaczkę niewolników nad sobą
Basilikum 09:15, 21 lut 2016

Na pomidory jeszcze chwila czasu jest wiec jak dzis wysiejesz to jeszcze zdazysz

U ns +10 tylko wieje jeszcze troche i pada ale mam nadzieje,ze bedzie lepiej. Jade do wnuka w odwiedziny

Ewa ja tez na Mediatece glownie ogladam, TV sie u nas kurzy Wczoraj kawalek ogladnelam o floksach, te mam w planie na nowa grzadke w przedogrodku. M sie zgodzil mi koparka przekopac ten kawalek. Juz troche kwiatkow i nasionek zakupilam wiec od marca bede dzialac.
Kasiek 13:25, 21 lut 2016

Basilikum napisał(a)
Kasiu te targi chyba za tydzien. Mnie ciagnie troche ale ja porpstu taka zabiegana, ze mi sie kanapa marzy a nie latanie gdziekolwiek.
Pogoda rzeczywiscie paskudna, po drodze padal deszcz ze sniegiem. Zimno i nieprzyjemnie, na szczescie mam moja laweczke przy piecu. Jutro ma byc lepiej

Oj tak, widzisz, masz racje, te targi sa za 3 dni, od 24 I zaraz beda w Ulm, tam chyba pojade, no zobacze jeszcze