Jana
19:35, 24 maj 2017
przepraszam, że mnie mało bo różne rzeczy się skumulowały ale coś tam działam np. przesadziłam dwa jałowce i coś tam jeszcze. Nasiona mam już wszystkie wysiane, 61 egzemplarzy aksamitek wsadziłam już do gazonów, ale to co mam na rozsadzie jest jeszcze w doniczkach bo nie ma czasu i pada...Muszę się przyznać, że ostatnio byłam w ogrodniczym i pierwszy raz w życiu poszłam oglądać iglaki
wiosną je lubię z uwagi na przyrosty
tylko dlatego je oglądałam bo wiosną przedogródek jest nudny, hosty nabierają masy dopiero w maju a reszta pusta, ma zostać ta duża tuja i docelowo hosty bo inne miejsce im nie odpowiada a ma być zimozielono.Rodki mnie nie kochają bo np. CW w tym roku wypuścił tylko liście i nie będzie kwitł. Mam też na stanie bardzo dużego bukszpana, którego mogłabym tam wsadzić tylko czy będzie pasować do tuji i host? co można zestawić z hostami i tują bo nie mam pomysłu? będę wdzięczna za Wasze odczucia a może wiecie kto i z czym zestawił tuje i hosty? M mnie teraz też męczy bo każe mi bym szybko rozrysowała projekt jak ma przebiegać kostka i mam narysować mu projekt ogrodu. Wiem, że korzystacie z jakiś programów, nie wiem gdzie je szukać i jak się nazywają jakieś fajne? z góry dziękuję