Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Sprzeczność w ogrodzie

Sprzeczność w ogrodzie

Jana 18:48, 16 maj 2017

Anda napisał(a)
Namieszalam Ci
namieszałaś czasem mówią że pierwsza myśl jest najważniejsza bo intuicyjna...może można ją ciąć
Jana 18:50, 16 maj 2017

Marga napisał(a)
Troszkę Ci ten grad sponiewierał roślinki ;( Mnie też bolą takie sytuacje mimo, że staram się pamiętać o tym, że z przyrodą się nie wygra.
Ale reszta wygląda ładnie
jak tak pomyśle to niewiele trzeba .....trochę mrozu gradu i od razu bije po kieszeni...straszą że żywność będzie droga
Jana 18:51, 16 maj 2017

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Stare-nowe, zaniedbane- wypielęgnowane, bałagan-porządek. Zawsze się miotamy między tymi skrajnościami. Oby tylko mieć siły i cierpliwość. I tego Ci Jana gorąco życzę. A oznaki wiosny bardzo pokrzepiające.
jak tytuł mojego wątku
paulina_ns 18:54, 16 maj 2017

A co to za budowa trwa? wspolczuje u mnie ogrodzenie się robi i wszystko przekopane, rozkopane, wkurza mnie taki widok, ale co zrobić szkoda roślin po gradzie, ale niestety z pogodą się nie wygra, reszta ogrodu bardzo ładna
Jana 18:55, 16 maj 2017

Dziś zauważyłam że mam drugą jagodę kamczacką która ma już kilka lat może z 3 4 i jest już sporym krzewem...jest oddzielona od drugiej o kilkadziesiąt metrów..czy one muszą być kolo siebie by się zapylać? I czy można bez strat taki duży krzew przesadzić?
Jana 18:56, 16 maj 2017

paulina_ns napisał(a)
A co to za budowa trwa? wspolczuje u mnie ogrodzenie się robi i wszystko przekopane, rozkopane, wkurza mnie taki widok, ale co zrobić szkoda roślin po gradzie, ale niestety z pogodą się nie wygra, reszta ogrodu bardzo ładna
niestety oczyszczalnia kostka i potem ogrodzenie....znasz ten ból
paulina_ns 20:12, 16 maj 2017

Jana napisał(a)

Dla takich rzeczy warto wytrzymać, bo później będzie już tylko pięknie Ja nie lubię żadnych robót wokół domu, ale jeszcze w tym roku czeka nas taras i może w przyszłym elewacja, także jeszcze nie jedno będę musiała przebolec
vita 23:50, 21 maj 2017

Jana napisał(a)

Ja znam wszystkie bóle podobnych robót, np.odkopywanie domu do fundamentów piwnic celem osuszenia. Na szczęście kiedyś te roboty się kończą i zwykle po, jest bardzo dobrze i przyjemnie. Czego Ci życzę z całego serca.
Jana 19:23, 24 maj 2017

paulina_ns napisał(a)

Dla takich rzeczy warto wytrzymać, bo później będzie już tylko pięknie Ja nie lubię żadnych robót wokół domu, ale jeszcze w tym roku czeka nas taras i może w przyszłym elewacja, także jeszcze nie jedno będę musiała przebolec
robotę przeżyję bo generalnie lubię remonty tylko to błoto bo ciągle pada mnie drażni....teraz czuje presję bo niedługo wchodzi ekipa brukarzy a ja ani kostki nie mam wybranej ani planu rozrysowanego co chcę, kurcze nawet jeszcze nie wiem co chcę.....
Jana 19:24, 24 maj 2017

vita napisał(a)

Ja znam wszystkie bóle podobnych robót, np.odkopywanie domu do fundamentów piwnic celem osuszenia. Na szczęście kiedyś te roboty się kończą i zwykle po, jest bardzo dobrze i przyjemnie. Czego Ci życzę z całego serca.
bardzo na to liczę i dziękuję boję się tylko, że coś wymyślę a potem będę zmieniać...