Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Sprzeczność w ogrodzie

Sprzeczność w ogrodzie

Jana 15:07, 27 gru 2015

W Wigilię zostały ścięte wszystkie świerki i posprzątany teren, zrobiło się jasno...teraz myślę, co tam wykombinować.... muszę najpierw usunąć te pniaki, tylko jeszcze nie wiem jak
olga80 17:26, 28 gru 2015

Dziękuje za życzenia i macham poświątecznie pieńki najlepiej wykopać
Jana 12:09, 29 gru 2015

olga80 napisał(a)
Dziękuje za życzenia i macham poświątecznie pieńki najlepiej wykopać
właśnie myślę jak je wykopać, na całej działce mam ich 7 do wykopania, pierwsza myśl, że zrobię to ręcznie ale chyba nie dam rady słyszałam, że ktoś miał kłopot nawet je wykopać przy użyciu traktora..
Anda 11:59, 30 gru 2015

Hej, dziękuję za życzenia U Ciebie już widzę bardzo pracowicie. Takie pieńki trudno wykopać. Może przytnij je jeszcze bardziej przy ziemi i coś na nich postaw, dopóki nie zmurszeją? Albo potraktuj je jako naturalne siedziska w ogrodzie
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
sarenka 12:07, 30 gru 2015

Wróciłam i będe zaglądała
beata_m 16:14, 31 gru 2015

Jana napisał(a)
W Wigilię zostały ścięte wszystkie świerki i posprzątany teren, zrobiło się jasno...teraz myślę, co tam wykombinować.... muszę najpierw usunąć te pniaki, tylko jeszcze nie wiem jak

no to ładnie!! w wigilie tyle roboty sobie naszykować a tak serio super, jest pole do działania jest się gdzie wykazać!!
pozdrawiam serdecznie życząc duuużo dobrego w Nowym Roku
Jana 12:27, 01 sty 2016

Anda napisał(a)
Hej, dziękuję za życzenia U Ciebie już widzę bardzo pracowicie. Takie pieńki trudno wykopać. Może przytnij je jeszcze bardziej przy ziemi i coś na nich postaw, dopóki nie zmurszeją? Albo potraktuj je jako naturalne siedziska w ogrodzie
tym razem zamierzam je wykopać tym bardziej, że są w tzw przedogródku i widoczne, już mam kilka pienków, które z 10 lat murszeją i nic im nie jest więc już w to nie wierzę
Jana 12:28, 01 sty 2016

sarenka napisał(a)
Wróciłam i będe zaglądała
super, że wróciłaś zaglądaj częściej na O
Jana 12:37, 01 sty 2016

beata_m napisał(a)

no to ładnie!! w wigilie tyle roboty sobie naszykować a tak serio super, jest pole do działania jest się gdzie wykazać!!
pozdrawiam serdecznie życząc duuużo dobrego w Nowym Roku
koleżanka z pracy mówiła, że jeśli w Wigilię się pracuje to taki będzie cały rok, jeśli to prawda to jest coś na rzeczy bo ten rok zapowiada się u nas pracowicie, mamy dużo planów, zobaczymy co z tego wyniknie dziękuję za życzenia, ja sobie i wszystkim mnie odwiedzającym życzę by ten rok był lepszy od poprzedniego, by zdrowie dopisało nam i członkom naszej rodziny, by spotkać się w tym samym gronie osób na kolejnej Wigilii, byśmy byli wrażliwi na otaczające nas piękno, umieli rozróżniać rzeczy ważne od nieistotnych i mieli więcej czasu dla siebie i swojej rodziny
sarenka 14:35, 01 sty 2016

Jana, na której stronie mogę znaleźć zarys Twojego podwórka? Tak chciałam zerknąć