Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Sprzeczność w ogrodzie

Sprzeczność w ogrodzie

sarenka 20:35, 02 sty 2016

Jana napisał(a)
właśnie wczoraj pomyślałam, że tego zarysu i planu ogrodu nigdy nie zrobiłam, a pewnie szkoda...no cóż, nie wierzę w moje zdolności plastyczne jak zrobię, dowiesz się pierwsza

Moja droga moje zdolności plastyczne są na poziomie podstawówki No, ale jakos rzut udało się zrobić
Będę czekała w Twój rysunek- wierzę, że dasz rade
margaretka3 20:43, 02 sty 2016

Ja dziś robiłam nowe sadzonki pelargonii. Coś musiałam zrobić, bo mnie zima wykańcza, a ona się tak naprawdę dopiero zaczęła U mnie dziś biało. U Ciebie też spadł śnieg?
sarenka 20:46, 02 sty 2016

Na Mazowszu śniegu niestety nie ma- czekamy z niecierpliwością aż popada, dziecko by się pobawiło na dworze, na sankach by sie powoziło....
Jana 21:01, 02 sty 2016

sarenka napisał(a)

Moja droga moje zdolności plastyczne są na poziomie podstawówki No, ale jakos rzut udało się zrobić
Będę czekała w Twój rysunek- wierzę, że dasz rade
będę myśleć nad tym
Jana 21:04, 02 sty 2016

margaretka3 napisał(a)
Ja dziś robiłam nowe sadzonki pelargonii. Coś musiałam zrobić, bo mnie zima wykańcza, a ona się tak naprawdę dopiero zaczęła U mnie dziś biało. U Ciebie też spadł śnieg?
ja dziś jeszcze okrywałam różę, było -16 , śniegu nie widać i to jest dla roślin najgorsze, podobno za tydzień odwilż, jeśli ja mam zdjąć za tydzień co teraz okryłam to masakra
Jana 21:06, 02 sty 2016

sarenka napisał(a)
Na Mazowszu śniegu niestety nie ma- czekamy z niecierpliwością aż popada, dziecko by się pobawiło na dworze, na sankach by sie powoziło....
śniegu nie było ale za to mróz na oknach zrobił piękne obrazki

sarenka 21:18, 02 sty 2016

Świetnie to wygląda!!
U nas póki co jakies -13 czy -14 na dworze
mira 22:01, 02 sty 2016

Widzę że dzieje się u Ciebie i chyba cieżko będzie Ci dotrwać do wiosny
tylko ogórecznika jeszcze nie wysiewaj widziałam u Ciebie cały szpaler stokrotek - siejesz je bo sporo masz - urokliwe

Powodzenia w 2016!
ryska 22:17, 02 sty 2016

Bardzo fajne podsumowanie a zarazem przypomnienie dla gości co u Ciebie kwitnie i jaki front robót masz na przyszłość. Oby do ciepełka na dworze, choć gwiazdeczki wyglądają cudownie. Pozdrowionka
Gardener27 10:57, 03 sty 2016

Wspomnienia z ubiegłego roku obejrzałem Ogród przeszedł dużo zmian ... wypiękniał
Widzę że zdecydowałaś się na dokarmianie ptaków w połówkach pomarańczy Fajnie to wygląda
U mnie dziś -16 stopni i bez śniegu Mam nadzieję że rośliny w ogrodzie sobie poradzą bo niczego nie osłaniałem na zimę

Pozdrawiam noworocznie