Astrantia
21:51, 15 sie 2015

Warzywa wysiewam wszystkie oprócz pomidorów, kapusty, selera (w tym roku nie zdążyłam z nim). Z ubiegłorocznych warzyw w tym miejscu wysiały mi się same 4 słoneczniki i ok. 6 pomidorów, nie wiem jaka odmiana ale na Koralika nie wygląda, czyli te szlachetniejsze też potrafią
W tym roku mam też kilkanaście ogórków z rozsady (dałam pod nie mikoryzę) i lepiej rosną od tych z siewu - bez porównania lepiej 
Masz rację, że z siewu taniej. Co roku coś sieję, tylko nie zawsze zdążę przepikować
W tym roku wysiewałam też akanta i bodziszki i właśnie czekają na wysadzenie z kuwet do doniczek. A werbenka już zaczęła kwitnienie w doniczkach, bo przez tą suszę nie wysadzałam jej jeszcze do gruntu.
Gosiu, jakie byliny możesz polecić na siew, jeśli chodzi o dobre wschody, wartość kolorystyczną lub tp

Masz rację, że z siewu taniej. Co roku coś sieję, tylko nie zawsze zdążę przepikować

Gosiu, jakie byliny możesz polecić na siew, jeśli chodzi o dobre wschody, wartość kolorystyczną lub tp