Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje małe królestwo

Moje małe królestwo

MirellaB 10:56, 03 mar 2016

Terenia dużo róż zamówiłaś pamiętam. Czy wiesz może jakie ładne róże nadają się do donic?
Margo 11:06, 03 mar 2016

A ja wczoraj odkryłam wychodzące tulipany na rabacie z lawendą. Na pewno nic tam nie sadziłam, więc musiałam przynieść z ziemią jak przesadzałam. Śmiesznie będzie wyglądało te kilka tulipanów w lawendzie...
olga80 11:14, 03 mar 2016

MirellaB napisał(a)
Terenia dużo róż zamówiłaś pamiętam. Czy wiesz może jakie ładne róże nadają się do donic?

też zastanawiała się nad różami w doniczce ale jeszcze nie czytałam o tym a chcesz róże takie aby się wylewały z donicy czy żeby stały ? Ja chce wylewająca ale dopiero w weekend będę coś patrzeć bo teraz jestem w strasznym niedoczasie
olga80 11:15, 03 mar 2016

Margo napisał(a)
A ja wczoraj odkryłam wychodzące tulipany na rabacie z lawendą. Na pewno nic tam nie sadziłam, więc musiałam przynieść z ziemią jak przesadzałam. Śmiesznie będzie wyglądało te kilka tulipanów w lawendzie...

To masz niespodziankę tulipanowa
Napia 11:16, 03 mar 2016

Marga napisał(a)

Jak mnie na jesieni pewna osoba zdenerwowała, to do dzisiaj nie pamiętam jakie cebule i gdzie mam posadzone. Wyjaśni się niedługo jak zakwitną

U mnie jesienią były silne emocje i chociaż bardzo miłe też nie mam pojęcia co i gdzie posadziłam. Czekam niedługo się wyjaśni
olga80 11:44, 03 mar 2016

Agnieszka to też czeka Cię niespodzianka co gdzie zakwitnie
szemusia 14:05, 03 mar 2016

olga80 napisał(a)

też zastanawiała się nad różami w doniczce ale jeszcze nie czytałam o tym a chcesz róże takie aby się wylewały z donicy czy żeby stały ? Ja chce wylewająca ale dopiero w weekend będę coś patrzeć bo teraz jestem w strasznym niedoczasie

Tereniu, mam 2 róże w donicach i nieźle się sprawują. Do tego są nn, kupione na ryneczku z gołym korzeniem po 6zł Plus jest taki, że ustawiam doniczki, gdzie mi się podoba - jak przekwitną, albo mszyce je dopadły, to na czas rekonwalescencji przenoszę je w mniej reprezentatywne miejsce
anabuko1 15:02, 03 mar 2016

U mnie wtorek był zimowy.ale do wieczora śnieg znikł.Dziś wreszcie cieplej.
Jeszcze trochę do pełnej wiosny.
Dziś idą do pracy , myślałam, co tu na weekend zrobić już mogę w ogrodzie.
Chyba przytnę powojniki i resztę hortek.ale sprawdzę jeszcze pogodę.
Widze i czytam,że różane tematy dalej trwają. suuper!!!
olga80 07:30, 04 mar 2016

Ogarnęłam wczoraj papiery w których tonęłam przez ostatni tydzień.Dziś wolniejszy dzień. W planach miałam pracę w ogrodzie,ale u nas siąpi deszcz więc pewnie nici z tego a tak się nastawiłam już psychicznie na taki relaks.
agnieszka_m 08:07, 04 mar 2016

olga80 napisał(a)
Ogarnęłam wczoraj papiery w których tonęłam przez ostatni tydzień.Dziś wolniejszy dzień. W planach miałam pracę w ogrodzie,ale u nas siąpi deszcz więc pewnie nici z tego a tak się nastawiłam już psychicznie na taki relaks.

To tak samo jak u mnie wczoraj piękne słońce dziś szaro i deszcz a ja jeszcze pogrzeb dzisiaj mam