Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

Anda 13:18, 15 sie 2017

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 13:20, 15 sie 2017

Na koniec jeszcze raz LO, bo tak ladnie pachnie

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
inka74 13:44, 15 sie 2017

Już po urlopie? Przynajmniej pogodę mieliście? Spotkania z dziewczynami z O zawsze są za krótkie

LO piękna u ciebie. Moja LO nie jest nią niestety. Bardzo tego żałuję patrząc na twoje zdjęcia. Ostatnio cudną różę u Anuli/Zany wąchałam - Herzogin Christiana - pięknie pachnie, ma filiżankowe kwiaty i jest nieduża, idealna do donicy.

Harllow ma jeszcze Ewa z ogrodu z futrzakami i kamieniami.
gosika67 13:50, 15 sie 2017

Ewka pięknie, rutewką mnie zaczarowałaś i już wiem ,że ją na drugi rok nabędę, różyczki piękne wszystkie bez wyjątku, hibiskus takie kwiatki jak u mnie, podobny kolor, a zawilce u mnie większe, ale też i starsze. Jestem usatysfakcjonowana, tak u Ciebie kolorowo , jak w bajce.
anna_t 14:21, 15 sie 2017

ale fotek! uwielbiam pięknie masz
gobasia 14:30, 15 sie 2017

Ewo cudne fotki zapodajesz...zawsze ogladam dwa razy.
Kasya 14:34, 15 sie 2017

piekne roslinki +piekne fotki = pełnia szczescia
ten slaz ma rzeczywiscie taki kolor jak na fotkach ? sliczny ! ja mialam kiedys tylko rozowy
Johanka77 14:49, 15 sie 2017

Anda napisał(a)

Rutewke uwielbiam

Uroczo u Ciebie, jak zawsze.
A takie drobiazgi mnie wręcz zachwycają!
Rutewkę od dziś i ja uwielbiam
AgataP 15:23, 15 sie 2017

Anda napisał(a)
Na koniec jeszcze raz LO, bo tak ladnie pachnie

Ewca, ja też uwielbiam LO za zapach. Nigdy nie przejde obok niego obojętnie
Anda 15:36, 15 sie 2017

inka74 napisał(a)
Już po urlopie? Przynajmniej pogodę mieliście? Spotkania z dziewczynami z O zawsze są za krótkie

LO piękna u ciebie. Moja LO nie jest nią niestety. Bardzo tego żałuję patrząc na twoje zdjęcia. Ostatnio cudną różę u Anuli/Zany wąchałam - Herzogin Christiana - pięknie pachnie, ma filiżankowe kwiaty i jest nieduża, idealna do donicy.

Harllow ma jeszcze Ewa z ogrodu z futrzakami i kamieniami.

Pogode mielismy dobra, a w drugim tygodniu wrecz upalna

HC widzialam chyba w Rosengarten Zweibrücken. Musze przejrzec fotki. Jeszcze ich tak nie do konca posegregowalam. Musze przeciez zdac relacje

Do Ewci zapukam, ale jej to chyba okaz zdrowia z tego co pamietam.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies