Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

KasiaBawaria 11:04, 13 lut 2018

U nas tez juz byly. Dzieciaki ciagle pomalowane chodzily.
Agania 12:07, 13 lut 2018

Nie ma to jak w karnawale...zabawa, taniec i dużo atrakcji
patrycja 19:41, 13 lut 2018

Frajda dla wszystkich przede wszystkim dla dzieci
mirkaka 06:39, 14 lut 2018

Ja czytałam że wycinanie wiosną liści ciemiernikom zapobiega chorobom grzybowym, więc warto to robić
Ewo, mam nadzieję że mróz nie zniszczył cebulowych, a nawet jeśli to tylko listki przymroził i będą kwitły na wiosnę.
Podobno za tydzień będzie drugi atak zimy, u nas Oby to już ostatni
Anda 14:20, 14 lut 2018

MonikA napisał(a)
Kurcze jak patrze na dziewczynki to aż mi się zimno zrobiło, pewnie zmarzły

To było w ogrzewanym namiocie, a poza tym w tańcu ciepło

Basilikum napisał(a)
e tam dziewczynki maja grube rajturki i dogrzewane sa od srodka

Widze, ze pogoda nie dopisala ale zabawa i tak na 102 fajerki

u nas troche inaczej z ta ksiezniczka i ksieciem i dziewic nie ma hihih

Dziewczynki piły gorące kakao
A u Was książę jest?

Pogoda nie dopisała, za to dzisiaj świeci słońce i jest mróz. W nocy znów miałam -9. Zaczynam się martwić o roślinki.

Ewik napisał(a)
Super impreza , zawsze coś miłego sie dzieje

Tutaj to jest stan wyjątkowy

eee_taam napisał(a)

PS. fajnie się bawicie na karnawale )) klimat jest cieplejszy to łatwiej wytrwać te kilka godzin

Całe szczęście, że cieplej, bo przy -10 albo gorzej by się tak długo wystać nie dało

Ewa777 napisał(a)
Bardzo mi się podoba, że ludzie lubią się bawić, przebierać, przygotować układy taneczne. Naprawdę super

Tutaj jest ta tradycja zakorzeniona bardzo głęboko. W innych częściach Niemiec tak nie jest.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 14:23, 14 lut 2018

abiko napisał(a)
Ale fajnie się bawicie super sprawa takie parady.

KasiaBawaria napisał(a)
U nas tez juz byly. Dzieciaki ciagle pomalowane chodzily.

Agania napisał(a)
Nie ma to jak w karnawale...zabawa, taniec i dużo atrakcji

patrycja napisał(a)
Frajda dla wszystkich przede wszystkim dla dzieci

Frajda jest właściwie dla wszystkich, dla dzieci w dzień, dla dorosłych w dzień i w nocy Ogólnie tańce, hulanki, swawole

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 14:24, 14 lut 2018

mirkaka napisał(a)
Ja czytałam że wycinanie wiosną liści ciemiernikom zapobiega chorobom grzybowym, więc warto to robić
Ewo, mam nadzieję że mróz nie zniszczył cebulowych, a nawet jeśli to tylko listki przymroził i będą kwitły na wiosnę.
Podobno za tydzień będzie drugi atak zimy, u nas Oby to już ostatni

Tak, zima ma na razie większe szanse niż wiosna. Może jednak wir polarny ustabilizuje się na tyle, że wiosna jednak dostanie szansę. Jeszcze nie wszystko stracone

Basilikum 17:40, 14 lut 2018

Ewo tak u nas jest ksiaze i ksiezniczka jako para rozej plci . Mnie az tak bardzo nie interesuja te karnawalowe watki ale z tego mi sie o uszy obilo nie w kazdej miejscowosci sa i to ponc doz kosztowny urzad (dla tej pary). Kazda miejscowosc (klub) ma tez inne zawolanie karnawalowe.
Anda 09:44, 15 lut 2018

Basilikum napisał(a)
Ewo tak u nas jest ksiaze i ksiezniczka jako para rozej plci . Mnie az tak bardzo nie interesuja te karnawalowe watki ale z tego mi sie o uszy obilo nie w kazdej miejscowosci sa i to ponc doz kosztowny urzad (dla tej pary). Kazda miejscowosc (klub) ma tez inne zawolanie karnawalowe.

Kosztowne to jest bardzo. Nawet sie czasem dziwie, czemu ludzie taka kase chca na to wydawac, ale "jeder jeck is anders" My wydajemy na ogrod, a szalency karnawalowi na karnawal
Anda 09:49, 15 lut 2018

Kochane zagladajace tu do mnie ludziska, jesli macie ochote to zajrzyjcie prosze do Ani i przesledzcie pare postow w dol:
https://www.ogrodowisko.pl/watek/7964-mala-dzialka-wielkie-nadzieje?page=32#post_7
Ania nie ma tu jeszcze wielu znajomych, a chcialaby wszystko zrobic jak najlepiej.
Pomagam planowac jej rabaty, ale jak to sie mowi "co pare glow to nie dwie" Moze ktos bedzie chcial cos dorzucic od siebie, jakies doswiadczenia, pomysly Ania zaprasza
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies