Ja czytałam że wycinanie wiosną liści ciemiernikom zapobiega chorobom grzybowym, więc warto to robić
Ewo, mam nadzieję że mróz nie zniszczył cebulowych, a nawet jeśli to tylko listki przymroził i będą kwitły na wiosnę.
Podobno za tydzień będzie drugi atak zimy, u nas Oby to już ostatni
Tak, zima ma na razie większe szanse niż wiosna. Może jednak wir polarny ustabilizuje się na tyle, że wiosna jednak dostanie szansę. Jeszcze nie wszystko stracone
Ewo tak u nas jest ksiaze i ksiezniczka jako para rozej plci . Mnie az tak bardzo nie interesuja te karnawalowe watki ale z tego mi sie o uszy obilo nie w kazdej miejscowosci sa i to ponc doz kosztowny urzad (dla tej pary). Kazda miejscowosc (klub) ma tez inne zawolanie karnawalowe.
"Nie moge na dluzej zostac" -wyszeptala Chwila Szczescia - "ale wloze w Twoje serce wspomnienia"
Kosztowne to jest bardzo. Nawet sie czasem dziwie, czemu ludzie taka kase chca na to wydawac, ale "jeder jeck is anders" My wydajemy na ogrod, a szalency karnawalowi na karnawal
Kochane zagladajace tu do mnie ludziska, jesli macie ochote to zajrzyjcie prosze do Ani i przesledzcie pare postow w dol: https://www.ogrodowisko.pl/watek/7964-mala-dzialka-wielkie-nadzieje?page=32#post_7
Ania nie ma tu jeszcze wielu znajomych, a chcialaby wszystko zrobic jak najlepiej.
Pomagam planowac jej rabaty, ale jak to sie mowi "co pare glow to nie dwie" Moze ktos bedzie chcial cos dorzucic od siebie, jakies doswiadczenia, pomysly Ania zaprasza