Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

Anda 23:13, 28 sie 2015

Warmia napisał(a)

Ha, ha i trochę lepszy aparat

No tak, mega-giga-pixele to podstawa

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Warmia 23:15, 28 sie 2015

Anda napisał(a)

No tak, mega-giga-pixele to podstawa

mateuszmichn 23:20, 28 sie 2015

Ładne foteczki szałwi i lawendy, Lubin też okazały, w tym roku też u siebie wysłałem, ładnie kwitły ale teraz widzę trochę pozarte liście ale nie wiem od czego
eda 23:26, 28 sie 2015

Alu Alu Ewcia wdepłam i zaznaczam że już przykleiłam oko do hortki prawie na pniu super historia i obrzeże z przewrotnika fajny pomysł bardzo go lubię tylko zastanawiam się jaki duży u Ciebie wyrósł bo u mnie musiałam przesadzić kolosa a tu proszę blisko siebie jeden przy drugim uwielbiam robić na nim fotki kropelkowe Buziole zostawiam i kwiatucha na powitanie kuszenie zawilcem

Gardener27 16:37, 29 sie 2015

Zdjęcia boskie Najwyższy czas zainwestować w lepszy aparat

Anda napisał(a)

Co to za odmian a geranium ?
Anda 21:26, 29 sie 2015

eda napisał(a)
Alu Alu Ewcia wdepłam i zaznaczam że już przykleiłam oko do hortki prawie na pniu super historia i obrzeże z przewrotnika fajny pomysł bardzo go lubię tylko zastanawiam się jaki duży u Ciebie wyrósł bo u mnie musiałam przesadzić kolosa a tu proszę blisko siebie jeden przy drugim uwielbiam robić na nim fotki kropelkowe Buziole zostawiam i kwiatucha na powitanie kuszenie zawilcem

Dziękuję, kuszenie do Ewy pasuje Ten przewrotnik sadzony był dopiero wiosną. Pewnie jeszcze urośnie i będę go musiała przesadzać. To jest ta mniejsza odmiana, epipsila a nie mollis.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 21:28, 29 sie 2015

Gardener27 napisał(a)

Zdjęcia boskie Najwyższy czas zainwestować w lepszy aparat

Co to za odmian a geranium ?

To geranium też masz, to Rozanne. W cieniu wygląda bardziej niebiesko, na słońcu bardziej fioletowo.
Dziękuję za komplement
olaw 22:25, 29 sie 2015

Zazdroszczę zdrowych i pachnących róż
Ja w ubiegłym roku posadziłam pierwsze moje róże i zaczynam przygodę z nimi
Piękne zdjęcia robisz
iwka 22:28, 29 sie 2015

Anda napisał(a)

Najbardziej ją lubię, jak jest taka limonkowa.

Piękna, kupiłam w ubiegłym roku teściowej ładną sadzonkę ale jakoś słabo u niej rośnie, bardzo wiotkie ma gałązki, Twoja taka dostojna
monteverde 22:30, 29 sie 2015

Wpadłam na fotki a czemu tak malutko? pozdrówka