Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

AlinaP 07:18, 27 cze 2021

Róże cudowne.
Kiedyś miałam już prawie w koszyku Marchenzauber. Są piękne. Czas coś wywalić z ogrodu. Ale co?
Pozdrawiam
Kasiolaaa 07:23, 27 cze 2021

ale roze jest w czym wybierac irysy tez super ❤
beta 10:36, 27 cze 2021

Po Twoich zdjęciach Ewo zapragnęłam mieć róże
Rench 17:08, 27 cze 2021

Ale kusisz nowościami, póki co miejsca mi zabrakło
I właśnie dzisiaj odkryłam, że Artemis ma zapach. Dotychczas sądziłam,że jest bezzapachowa.

Doradz mi jeszcze w związku z Fimbriatą, bo zawiązuje już owocki. Oberewać je i po następnym kwitnieniu zostawić owoce,czy już teraz zostawić ?
Kasia_CS 17:23, 27 cze 2021

Oj Ewa Ewa.. cudowne miejsce pracy.. był nawet czas gdy zastanawiałam się nad zmianą pracy na takie klimaty właśnie

Róże przepiękne, właśnie te Artemisy są przykładem, jak powinna ta różą kwitnąć, a nie takie nic jak u mnie.. kiepska sadzonką. Kiedyś nawet się o korzeń Ciebie pytałam, bo miałam taki pojedynczy niemalże pal- większość moich róż miało jednak po kilka-kilkanaście korzeni, a tu jakoś dziwnie i ewidentnie inaczej. Może jednak coś było na rzeczy.
Basilikum 18:10, 27 cze 2021

AlinaP napisał(a)

Oswoiłam się już z kolorem Bad Birnbach.

masz roze Bad Birnbach? ona ma taka faze, ze swieci sie ja takie odblaskowe koszulki biegackie ja mam caly szpaler
Basilikum 18:29, 27 cze 2021

piekne widoczi z Twojej szkolki
niedawno na mojej drodze stal Dehner wiec wlazlam, bo ostatnio malo po sklepach codze (no w szkolce juz bylam w tym roku
no i mi sie ten dehner nie spodobal, jak fabryka jakas, wszystko takie wyglaskanie poustawiane, ceny wysokie wybor taki sobie...
nastepnym razem jade znow do szkolki
Waclaw 22:36, 27 cze 2021

Piękne miejsce pracy. Piękne róże
Mgduska 08:52, 28 cze 2021

Coraz bardziej mi się ta Twoja szkółka podoba Na róże zawsze dobrze jest popatrzeć, a jeszcze macie tych kilka bylin, których szukam i na pewno mnóstwo takich, o których jeszcze nie wiem, że szukam
Daleko od granicy z PL jest to miejsce?
Anda 11:18, 28 cze 2021

inka74 napisał(a)
no ciężko by mi było w takiej szkółce pracować i zachować zdrowy rozsądek )) Bengali uwielbiam, jedna z moich ulubionych róż

Mnie również jest bardzo ciężko, dlatego te rabaty u mnie tak napchane
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies