Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

Juzia 21:43, 09 lut 2016

Cały urok Anabelek w tym, że się pokładają.
Mi się akurat takie podobają, ale trzeba je czymś podsadzać

Vanilki też się pokładają, ale też je kocham!

Anda 21:45, 09 lut 2016

To zależy co kto lubi
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Juzia 21:48, 09 lut 2016

Anda napisał(a)
To zależy co kto lubi

Prawda
Ewik 21:49, 09 lut 2016

Juzia napisał(a)
Cały urok Anabelek w tym, że się pokładają.
Mi się akurat takie podobają, ale trzeba je czymś podsadzać

Vanilki też się pokładają, ale też je kocham!

jak co mozna je podeprzeć Strong zdecydowanie lepiej sie trzyma ale Vanilki u mnie ok .
anna_t 21:50, 09 lut 2016

zanotowałam, dziękuje kobitki.
uciekam, siusiu paciorek i spać jutro znów pobudka o 4............
Ewa777 21:52, 09 lut 2016

Anda napisał(a)
Aniu, lubię hortensje kwitnące na tegorocznych przyrostach, a nie na dwuletnich. Nie jestem specem i mam tylko 3 hortki - Grandiflorę (na poprzednich fotkach) Annabelle i Endless Summer The Bride. Z serii Endless Summer jest wiecej kolorów, ja mam białą. Jest jeszcze seria Forever & Ever, ale nie mam. Dużo dobrych opinii jest o hortensji Limelight. Mi też się bardzo podoba i jak będę miała miejsce, to ją posadzę.

Zajrzyj do Ewy z ogrodu "Do raju daleko". Ona ma bardzo dużo hortek. Jest jeszcze ogród "Hortensjada". To są prawdziwe znawczynie hortek

Ewciu, ale mi miło, że podałaś mój ogród za przykład z hortensjami Mam ich rzeczywiście sporo. Większe doświadczenie mam z ogrodowymi, bo mam je już kilka ładnych lat, ale z bukietowymi dopiero zaczynam Więc po rady raczej do Bogusi z "Hortensjady"
Buziaki
A tak z ciekawości - jak wyglądają prognozy długoterminowe na Bawarię?
Agania 21:53, 09 lut 2016

Anda napisał(a)
Justi, Phantom duży jest docelowo, ale bardzo ładny.

Dominika

Ze mnie słaby analizator ogrodowy, o Phantomie się nie wypowiadam, u mnie jeszcze nie pokazał na co go stać, jak go kupowałam, to robił wrażenie, próbuje u mnie swoich sił trzeci sezon, może ciut mi urośnie, za to Limelight sobie chwalę

Piszesz o dwóch grupach hortensji....muszę sobie wygooglać, nie słyszałam o nich?

Twoja Grqndiflora Wow, czy ona jest szczepiona na kijku;?

Lubię avatarka z obiektywem
Anda 21:53, 09 lut 2016

anna_t napisał(a)
zanotowałam, dziękuje kobitki.
uciekam, siusiu paciorek i spać jutro znów pobudka o 4............

Jej, jak Ty wcześnie wstajesz
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 21:57, 09 lut 2016

Ewa777 napisał(a)

Ewciu, ale mi miło, że podałaś mój ogród za przykład z hortensjami Mam ich rzeczywiście sporo. Większe doświadczenie mam z ogrodowymi, bo mam je już kilka ładnych lat, ale z bukietowymi dopiero zaczynam Więc po rady raczej do Bogusi z "Hortensjady"
Buziaki
A tak z ciekawości - jak wyglądają prognozy długoterminowe na Bawarię?

Ewciu, z chęcią Cie zarekomendowałam
Na Bawarie nie wiem, bo mieszkam całkiem na zachodzie, niedaleko Kolonii. Przymrozki lekkie tylko, w dzień na plus. Wybierasz się na Bawarię?

Anda 22:00, 09 lut 2016

Agania napisał(a)

Ze mnie słaby analizator ogrodowy, o Phantomie się nie wypowiadam, u mnie jeszcze nie pokazał na co go stać, jak go kupowałam, to robił wrażenie, próbuje u mnie swoich sił trzeci sezon, może ciut mi urośnie, za to Limelight sobie chwalę

Piszesz o dwóch grupach hortensji....muszę sobie wygooglać, nie słyszałam o nich?

Lubię avatarka z obiektywem

Też masz Phantoma? Dobrze wiedzieć Na razie miejsca na nowe hortki brak, ale kiedyś...

Endless Summer to ogrodowe właśnie, ale kwitnące również na nowych przyrostach. Mrozy im nie straszne. Forever & Ever też. Popatrz w necie. One już trochę są na rynku.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies