Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

Ewik 20:29, 10 lut 2016

Ania dzieki Nawet widziałam te fotki Sliczna jest, licze ze moja sie rozbuja
Anda 20:36, 10 lut 2016

Ania jaka szybka reakcja

Ewik, mam ją 4 lata. Mi się bardzo podoba

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
anna_t 20:37, 10 lut 2016

akurat spojrzałam
Ewik 20:40, 10 lut 2016

Anda napisał(a)

Ewik, mam ją 4 lata. Mi się bardzo podoba

Wygląda slicznie, ja moją zeszłej jesieni na wyprzedaży w Brico widziałam i wołała do mnie - zabierz mnie Zeszły sezon nie wyglądała, widocznie potrzebuje czasu, przytnę ją króciutko i niech rosnie
Anda 20:43, 10 lut 2016

Ewuś, przytnij i nakarm, a latem podlewaj, to na pewno się odwdzięczy Latem dostała też gnojówkę z pokrzyw. Myślę, że dobrze jej to zrobiło.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Ewa777 20:45, 10 lut 2016

Anda napisał(a)

U nas czasem marzec jest bardzo zdradliwy. W dzien sloneczko mocno juz przygrzewa a w nocy przymrozek ok. -5 a roslinka juz rozhartowana moze byc. Takiej pogody nie lubie.
Najgorsze ze przed domem moja roza Summer Song juz ladnie puszcza listki. Ona wlasciwie cala zime nie spala. Czy bedzie ladnie kwitnac taka niewyspana? Musze jej duzo papu dac, moze i kawe nawet

Daj jej skórki bananowe Czytałaś o tym?
Ewa777 20:48, 10 lut 2016

Anda napisał(a)
Ewuś, przytnij i nakarm, a latem podlewaj, to na pewno się odwdzięczy Latem dostała też gnojówkę z pokrzyw. Myślę, że dobrze jej to zrobiło.

A na gnojówkę, to skąd Wy te pokrzywy bierzecie?
Anda 20:53, 10 lut 2016

Ewuś, tak, banan i kawa, i jeszcze obornik koński dostała jesienią. Jak zakwitną forsycje to ją mocno przytnę, podsypię wiórami rogowymi i mam nadzieję, że będzie dobrze.

Pokrzywy u mnie też nie rosną i kupuję granulowane firmy Neudorff. Śmierdzi dokładnie tak samo jak ze świeżej pokrzywy
Ewik 21:05, 10 lut 2016

Anda napisał(a)
Ewuś, tak, banan i kawa, i jeszcze obornik koński dostała jesienią. Jak zakwitną forsycje to ją mocno przytnę, podsypię wiórami rogowymi i mam nadzieję, że będzie dobrze.

Pokrzywy u mnie też nie rosną i kupuję granulowane firmy Neudorff. Śmierdzi dokładnie tak samo jak ze świeżej pokrzywy

Możesz też sproszkowaną pokrzywę, wrotycz i co tylko dusza zapragnie kupić w herbapolu
Jana 22:52, 10 lut 2016

a na co są skórki od banana, fusy z kawy to na robaki chyba, tak słyszałam, ale to ?