Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

Mixtoorka 09:00, 02 mar 2016

Eh..jak ja lubię te Twoje zdjęcia I Jude kupię do donicy
Anda 10:00, 02 mar 2016

Kawa napisał(a)
hej hej

u mnie śnieg

a twoje "kotlety" bardzo mi się podobają

róże cudne

Dzieki bardzo
U mnie leje i wieje. Bylam w CO aby sobie humor poprawic. Nawet duzo bylin juz maja, ostrozki, piwonie, lubiny itp. Popatrzylam sobie na sliczne, pelne prymulki, stokrotki, bratki, hiacynty, zonkile i ranunkel - to chyba jaskry, pelne, miniaturowe. Roslinek nie kupilam, ale za to sprawilam sobie nowa doniczke, taka bardziej plaska. Bedzie jak znalazl na stokrotki i bratki
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 10:01, 02 mar 2016

Mixtoorka napisał(a)
Eh..jak ja lubię te Twoje zdjęcia I Jude kupię do donicy

Bardzo mi milo, dziekuje Jude kupuj koniecznie. W donicy da na pewno rade, bo ona raczej duza to nie bedzie
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 10:04, 02 mar 2016

mira napisał(a)
Nacieszyłam się różami pięknie je pokazałaś
a ta Cecylia do głowy mi wlazła ach

Miro, bardzo sie ciesze. Taka pogoda ze powspominac tylko nam pozostaje
Cecilia jest sliczna i ma niesamowity zapach, taki z domieszka mirry. Nie nalezy u mnie do okazow zdrowia. Trzeba sie nia troche, troszke zaopiekowac Odplaca sie pieknym kwitnieniem.
Kuba 10:10, 02 mar 2016

Jude do donicy? Kusisz moja droga ale wiadomo jak Ewa to i kusicielka
MirellaB 11:34, 02 mar 2016

Anda napisał(a)

Kolejny raz oglądam i ciągle coś nowego zauważam. Ta jest piękna Ten kolor mało spotykany.
Jaka ona jest w uprawie?
lojalna_ 11:38, 02 mar 2016

Kupiłam Nerine bowdenii Alba czytam ze do donicy wsadzic ciasno i dopiero w kwietni do ogrodu ale w zasadzie chyba chce ja w donicy wiesz cos o niej ?
Katkak 11:41, 02 mar 2016

Ewuś Tyś tonie chwalac się sprawiła, że na liście moich rózanych chciejstw obok Ascot pojawiła się Jude the Obscure. Gdzie ja ja upchnę? Nie wiem. Będę biedna wędrować z nia po ogrodzie w tę i z powrotem, a Ty bedziesz musiala żyć z ta świadomościa .
Anda 11:54, 02 mar 2016

Kuba napisał(a)
Jude do donicy? Kusisz moja droga ale wiadomo jak Ewa to i kusicielka

Daj sie skusic

Anda 11:57, 02 mar 2016

MirellaB napisał(a)
Kolejny raz oglądam i ciągle coś nowego zauważam. Ta jest piękna Ten kolor mało spotykany.
Jaka ona jest w uprawie?

Summer Song jest u mnie bezproblemowa. Rosnie pod sciana domu na kompletnej patelni i chyba jej sie to podoba. Lubi konski obornik. W zeszlym sezonie po oborniku chyba wlasnie bardzo dobrze kwitla i powtarzala.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies