Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

Milka 15:32, 12 kwi 2016

Anda napisał(a)

Dokupiłam drugą Abraham Darby, do towarzystwa ma powojniki, jakies 2, muszę sprawdzic, . Uwielbiam tę róże, rok temu mi ta starsza szalała
MirellaB 15:36, 12 kwi 2016

Anda napisał(a)

No ja mysle, ze cos do roz dosadzisz Cos tam o jakiejs wycieczce do hurtowni ogrodniczej u Ciebie czytalam Licze na fotki po dosadzeniu bylinek.

Odgrzewane kotlety sa pyszne No i jeszcze odgrzewany bigos Juz sie ciesze na jej zdjatka u Ciebie

Myślałam, żeby werbenę dosadzić, co i tym myślisz?
Anda 16:00, 12 kwi 2016

Milka napisał(a)

Jak mi padną stare donice, to zimozielone gdzieś upcham, kupię wielkie donice i posadzę róże, jedną mam w donicy, kiedyś miałam kilka, ale padły mi przy -30.

Przy takiej temperaturze to nie dziwota, ze padły.
Abraham u Ciebie szalała? Chyba fotki przepuściłam U mnie rośnie na własnym korzeniu i taka maciupka jest.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 16:02, 12 kwi 2016

MirellaB napisał(a)

Myślałam, żeby werbenę dosadzić, co i tym myślisz?

Wg mnie werbena do róż nie za bardzo. Ona tak ogiglowata rośnie, tak bałaganiarsko. Może róże przesłonić. Kwitnie tylko na gorze, a na dole zielsko i łodygi... Nie widzę tego. Ona gra bardziej przy łąkowych nasadzeniach.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
ryska 16:23, 12 kwi 2016

Uprzejmie donoszę, że kupiłam Schneekoppe sztuk 1.
Pomyślałam, że zanim będę mogła ich szpaler posadzić to może z tej jednej wyhoduję sobie sama?
Paganiniemu dokupiłam Chopina. Co prawda będzie ich dzielić studnia ale powinno być ok
Twoje zdjęcia są jak żyletki Pozdrowionka
Anda 16:28, 12 kwi 2016

ryska napisał(a)
Uprzejmie donoszę, że kupiłam Schneekoppe sztuk 1.
Pomyślałam, że zanim będę mogła ich szpaler posadzić to może z tej jednej wyhoduję sobie sama?
Paganiniemu dokupiłam Chopina. Co prawda będzie ich dzielić studnia ale powinno być ok
Twoje zdjęcia są jak żyletki Pozdrowionka

Ty u mnie, ja u Ciebie
Gratuluje zakupu róży
Jasne, myśle, ze Ci się uda ukorzenić jakieś patyczki Trochę wolniej, ale przecież Ci się nie spieszy .
Paganini z Chopinem to jak flaga narodowa
Milka 16:29, 12 kwi 2016

Anda napisał(a)

Przy takiej temperaturze to nie dziwota, ze padły.
Abraham u Ciebie szalała? Chyba fotki przepuściłam U mnie rośnie na własnym korzeniu i taka maciupka jest.

Będą fotki tegoroczne, przy okazji zobaczę, różnice, między nową i starą, bo mają bardzo różne warunki.
Milka 16:30, 12 kwi 2016

Anda napisał(a)

Wg mnie werbena do róż nie za bardzo. Ona tak ogiglowata rośnie, tak bałaganiarsko. Może róże przesłonić. Kwitnie tylko na gorze, a na dole zielsko i łodygi... Nie widzę tego. Ona gra bardziej przy łąkowych nasadzeniach.

W pełni sie zgadzam. U mnie w rodkach było ok, bo zielone i skończyły kwitnąc i góra tylko kwiat było widać.
ryska 16:45, 12 kwi 2016

Anda napisał(a)

Paganini z Chopinem to jak flaga narodowa

Tylko ja nie mam żadnych pomników.
Nie będzie tak oficjalnie bo jeszcze tam są: krzyczące lovely fairy, parole 2 sztuki i kronenbourg. Do tego byliny. Mój mózg mówi, że będzie pięknie
Anda 16:50, 12 kwi 2016

ryska napisał(a)

Tylko ja nie mam żadnych pomników.
Nie będzie tak oficjalnie bo jeszcze tam są: krzyczące lovely fairy, parole 2 sztuki i kronenbourg. Do tego byliny. Mój mózg mówi, że będzie pięknie

Moj brzuch mi mówi, ze Twój mózg ma rację
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies