Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

19:39, 14 kwi 2016
fotki oglądam na sezon różany czekam róż na front nie zamówiłam jeszcze ...ale może w przyszłym tygodniu się coś przejaśni.
Anda 10:25, 15 kwi 2016

eda napisał(a)

Pięknieeee zarasz ruszy kwiecie macham serdecznie miłego Anda

Dzięki Edziu, muszę do Ciebie zajrzeć i zobaczyć Twoją śliczną wiosenkę
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
07_Rene 10:28, 15 kwi 2016

Andziu, przyjdź mi z pomocą.... i zostaw swoją opinię.
Anda 10:30, 15 kwi 2016

dajana napisał(a)
Ewo gdzieś ty widziała u mnie ogród? To jedynie kawałek trawnika i sześć rabat . Na dodatek nieskończonych ,czasu brak kasy brak i tylko dwie łapki do roboty Marnie mi idzie ,ale mam szansę na przyspieszenie .Reszta to pobojowisko i kupa kamieni .Dom owszem ładny to tez moja robota choć wnętrza nadal nie są skończone .W miedzy czasie doszłam do wniosku ze ten dom jest dla dwojga zbyt duży. Chyba go sprzedam i pobuduję połowę mniejszy ,parterowy Lubię swój dom, ba nawet go kocham ale do ogarnięcia wszystkich i wszystkiego jestem sama Sił już nie starcza i czasu. Mam już upatrzony projekt rozglądam się za miejscem, ale to jeszcze nie dziś .Najpierw musze go sprzedać .Dlaczego nie masz studni? ja mam i to było najlepsze co zrobiłam, darmowa woda do woli Studnia jest głębinowa na 30 m Woda zródlana pyszna Nie żałuje tez oczyszczalni scieków bo mam niewielkie koszty utrzymania .No ale nie będę ci opisywać mego domu .Przez lasy wokół, susza u mnie okropna ,nawet po ulewach na drugi już dzień nie ma po nich śladu Bez własnej wody nie utrzymałabym nawet jednej rabaty w dobrej kondycji. Wchodzę na portal z doskoku ,najczęściej z miejsca pracy ale będę zaglądać bo podoba mi się u ciebie Miłego dnia ci życzę.

Oj Danusiu, jak to nie ogród? Upieram się, widziałam ogród U mnie kawałek trawnika i dwie rabaty, i też ogród. Jakby była jedna rabata, to wtedy ogródek
Jesteś kolejną osobą, która wszystko robi sama. Bardzo to podziwiam.
Nie mam studni, bo gdy się tu wprowadzaliśmy, to nawet nie wiedziałam, że można coś takiego mieć. Na razie zbieram deszczówkę. A czy studnię jeszcze kiedyś zrobimy - musiałabym się dowiedzieć, jak to tu działa.
Zapraszam bardzo serdecznie Ja do Twojego ogrodu też będę zaglądać
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 10:31, 15 kwi 2016

katel napisał(a)
Wstawiłam u siebie na 53str. zdjęcie cięcia bzu ale w tym roku to raptem dwie gałązki wycięłam.

Zaraz wpadnę oglądać
Anda 10:33, 15 kwi 2016

MirellaB napisał(a)

Za malwami nie przepadam
Kocimiętki mam bardzo dużo w nasionach. Wysiać je już do gruntu? Czy zakwitnie jeszcze w tym roku?

Szkoda, ja za nimi przepadam
O kocimiętkę zapytaj najlepiej Gosię z "Ogród od nasionka... z widokiem na Lanckoronę". Ona z pewnością będzie wiedzieć
lojalna_ 10:33, 15 kwi 2016

Te Twoje fotki jak ogladam to przyłapałam sue na tym ze na bezdechu jestem , slicznie fotografujesz to bajkowy moment tak sibie poogladac u Ciebie malowane kadrem
Anda 10:33, 15 kwi 2016

Jana napisał(a)
Przeglądnęłam ostatnie fotki i czekam na więcej

Oki, będą
Anda 10:34, 15 kwi 2016

eee_taam napisał(a)
fotki oglądam na sezon różany czekam róż na front nie zamówiłam jeszcze ...ale może w przyszłym tygodniu się coś przejaśni.

Czytałam o Twoich perypetiach kostkowych. Bardzo współczuje i życzę mocnego przejaśnienia
Anda 10:35, 15 kwi 2016

07_Rene napisał(a)
Andziu, przyjdź mi z pomocą.... i zostaw swoją opinię.

Oj, czy ja będę potrafiła pomóc czy bardziej namieszam? Lecę
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies