Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

20:20, 07 lip 2016
Pszczółka u siebie wstawiła fote swojej ....jest bardziej fioletowa / niebieska
Anda 20:43, 07 lip 2016

eee_taam napisał(a)

no własnie chyba wysokoscia zie róznia ..moze ciut kolorem ...chciałm obie na jednej rabacie posadzić ...wtedy róznice widać. ide szukac szczescia w necie

Trzymam kciuki Moja podobno bardzo sie rozsiewa, może uda mi się zebrać nasiona.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 20:44, 07 lip 2016

eee_taam napisał(a)
Pszczółka u siebie wstawiła fote swojej ....jest bardziej fioletowa / niebieska

Moja jest bardziej purpurowa. A może Pszczółka robiła fotkę w cieniu? Wtedy wszystko bardziej niebieskie.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
21:02, 07 lip 2016
juz ..wszystko jasne
Makao_J 21:22, 07 lip 2016

Ewa dokupiłam 4 róże : Biedermeire, Aphrodite, History i J.W.Goethe Rose. Masz którąś?
Anda 21:28, 07 lip 2016

Makao_J napisał(a)
Ewa dokupiłam 4 róże : Biedermeire, Aphrodite, History i J.W.Goethe Rose. Masz którąś?

Ty u mnie, ja u Ciebie Niestety żadnej z nich nie posiadam.
jolanka 21:39, 07 lip 2016

Anda napisał(a)

Justi, ale Paradise Delight to tez kaukaska (hircanicum), tylko nizsza. Dorasta do 40 cm. Ta co ja mam, czyli hircanicum bez nazwy, dorasta do 60 cm niby, ale sama jestem ciekawa, czy w przyszlym roku wyzsza bedzie.

Muszę się skusić, wyglądaja fajnie Można by posadzic obie. Jedna z tylu, druga z przodu
Zana 21:42, 07 lip 2016

Wróćiłam, udelektowałam się. Cudne Twoje foty i kompozycje na nich, nie umiałabym wybrać do zacytowania
alis 21:54, 07 lip 2016

Makao_J napisał(a)

J.W.Goethe mam ja Niewiele mogę na jej temat powiedzieć, bo mam ją pierwszy rok, ale pachnie obłędnie i ma śliczne kwiaty
monteverde 22:55, 07 lip 2016

Moja ożanka w tym roku jeszcze nie kwitnie, a w tamtym tak wyglądała o róży napisałam