Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

jolanka 23:02, 05 lip 2016

Ewo, czy w pierwszym roku mozna kulkować róże? Myślę o Louisie Odier Wypuszcza sporo pędów.
makkasia 09:55, 06 lip 2016

Zakwitł mój Brother ma cudowny kwiaty
tulucy 13:46, 06 lip 2016

zachwyciłam się Cecilią... żeby tak jeszcze można było ogród poszerzyć. choć u Ciebie chyba nie powinnam grzeszyć narzekając na wielkość mojego
Katkak 14:39, 06 lip 2016

Ewunia skocz do mnie na ostatnią stronę i doradź proszę .
Makao_J 16:10, 06 lip 2016

Ewa czy Comte długo u Ciebie kwitnie bo w necie jest napisane że do jesieni powtarza kwitnienie a Mała Mi pisze że bardzo krótko ale zjawiskowo.

Czytałam też że źle wygląd po deszczu. Koniecznie muszę znaleźć jej towarzystwo bardziej wytrzymała ale podobne jej kolce niszczą inne rośliny. Może gdybym ją wzięła zamknęła w poręczach to będzie mniej niszczyć.

Kurcze wczoraj się nią cieszyłam a dziś mam wątpliwości. Mimo wszytko dam jej szansę ze 2 sezony by sama ocenić.
amelia_b 17:01, 06 lip 2016

A czego nie krzyczałaś że takie piękne zdjęcia wstawiłaś? prześliczne jest
Pszczelarnia 17:12, 06 lip 2016

Ando, jaki kolor włożyłabyś między kolor Perenial Blue a Angellą i Pomponellą? Muszę jakoś dokomponować różę.
Anda 18:13, 06 lip 2016

kamila66 napisał(a)
Zdjęcia jak zwykle pełna profeska Trawniczek jak murawa wygląda Warzywnik super upchane masz jak ja Jutro mam zamiar ugotować swoją własną fasolkę szparagową

Dzięki Kami Warzywnik bardzo upchany, a tak pusto wiosną wyglądał Fasolka super. Niestety nie mam, bo moi nie lubią
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 18:16, 06 lip 2016

makkasia napisał(a)

No to się nie dziwie, ze tak kwitną pięknie
a ten koński obornik to pod kopczyk ?
Dziękuję za piękne zdjęcia Wszystko czemu robisz zdjęcia jest najpiękniejsze na świecie Moja Brother ma dwa pąki ale wypuszcza tez mnóstwo nowych pędów - chyba jakiś dobry egzemplarz mi sie trafił tfu, tfu
macham

Koński obornik mieszam z kopczykiem, tak wszystko razem jest kopczykiem jakoś. Brother sie u Ciebie dobrze czuje to wypuszcza Macham również
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 18:17, 06 lip 2016

malkul napisał(a)

Twoja ożanka wywołała u mnie palpitacje serca
CUUUDNA piękne kolor i pokrój. zapisałam do przeanalizowania

Gosiu, ożankę polecam. Widziałam ją jeszcze u Margarete.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies