Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

Anda 12:38, 22 wrz 2016

07_Rene napisał(a)
Bardzo się cieszę, że nie przegapiłam Twojego rankingu. Świetne opisy i zdjęcia. Dobrze wiedzieć, że Jude t.O. nie lubi mocnego wiosennego cięcia.
Też nie znałam słowa ogigiel - jestem mądrzejsza

Ciesze sie, ze na cos Ci sie przydadza opisy
Szkoda, ze moja babcia juz odeszla. Ona duzo uzywala slow gwarowych. To, co znam, to znam wlasnie od niej
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Kawa 12:45, 22 wrz 2016

Ewuś
jak ci się będziesz chciało to wyslij
aczkolwiek mimo dbania o nie nie obiecuję że urosną
bo wiesz ja to ja
i z tą moją miłością do róż to różnie moze być
Anda 12:47, 22 wrz 2016

Kawa napisał(a)
Ewuś
jak ci się będziesz chciało to wyslij
aczkolwiek mimo dbania o nie nie obiecuję że urosną
bo wiesz ja to ja
i z tą moją miłością do róż to różnie moze być

Kamilko, wysle Ci po wiosennym cieciu Nic nie musisz obiecywac przeciez. Jesli urosna to fajnie dla Ciebie, jesli nie, to mialy te rozyczki pecha
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
kamila66 13:27, 22 wrz 2016

Anda napisał(a)

Dzieki Kami Jednak na wiosne troche przerobek bedzie, bo jesien nudna u mnie na rabatach, a tak nie moze zostac

Ja to się już przyzwyczaiłam do myśli, że na okrągło będę coś przesadzać
Róże zanotowałam nawet nie przypuszczałam, że wkręcę się tak w te kwiaty
13:30, 22 wrz 2016
Anda napisał(a)

Justys, wracaj wracaj, ja do Ciebie musze na dluzej wpasc zobaczyc jak Twoj park jesienia wyglada
Bylas moze u Reni rozark na watku? Wycieczka do Sangerhausen z Towarzystwa Rozanego bedzie. Tez tam chce dojechac.

poleciałam się doinformować ale nie znalazłam szczegółów tej wycieczki...wiesz coś więcej ...plan dnia termin koszt i takie tam inne ? czy sie wybiore nie wiem ......a w łódzkich spotkaniach towarzystwa różanego tez udziału brać nie będę bo to inny świat dla mnie (za daleko)
Agania 13:33, 22 wrz 2016

Poproszę album z Twoimi różami
inka74 13:39, 22 wrz 2016

numery od 6 do 1 same piękności, które bym chciała mieć. Rany, ja wczoraj listę tylko zdążyłam zrobić a dziś 3 wrzucić a u ciebie już tyle cudności. Harlow Carr zwrócił moją uwagę w katalogu, piękna też Brother Cadfael. No i Madame... ech...
Anda 14:36, 22 wrz 2016

kamila66 napisał(a)

Ja to się już przyzwyczaiłam do myśli, że na okrągło będę coś przesadzać
Róże zanotowałam nawet nie przypuszczałam, że wkręcę się tak w te kwiaty

Fajnie będzie, jak sie trochę bardziej zaróżowisz
Anda 14:38, 22 wrz 2016

eee_taam napisał(a)

poleciałam się doinformować ale nie znalazłam szczegółów tej wycieczki...wiesz coś więcej ...plan dnia termin koszt i takie tam inne ? czy sie wybiore nie wiem ......a w łódzkich spotkaniach towarzystwa różanego tez udziału brać nie będę bo to inny świat dla mnie (za daleko)

Szczegółów jeszcze nie ma. Bedą ustalane 15-ego na spotkaniu. Renia coś mówiła o 15 czerwca, zobaczymy. Koszty tez chyba jeszcze nie są wiadome.
Anda 14:39, 22 wrz 2016

Agania napisał(a)
Poproszę album z Twoimi różami

Najładniejsze albumy są Davida Austina. Oj, można przy nich pomarzyć... Polecam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies