Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

Anda 14:44, 22 wrz 2016

inka74 napisał(a)
numery od 6 do 1 same piękności, które bym chciała mieć. Rany, ja wczoraj listę tylko zdążyłam zrobić a dziś 3 wrzucić a u ciebie już tyle cudności. Harlow Carr zwrócił moją uwagę w katalogu, piękna też Brother Cadfael. No i Madame... ech...

Tak, pierwsza szóstka zdecydowanie najładniejsza. Harlow jestem bardzo ciekawa, bo ślicznie urosła, pięknie kwitnie wieloma kwiatami i ten zapach - zdjęcia jeszcze w aparacie. Postaram sie jak najszybciej wrzucić tutaj Brother ma piękny kwiat, ale pokroj pozostawia wiele do życzenia. Najlepiej posadzić tak dwa/trzy obok siebie, zeby efekt był.
Mnie zaczarowała Souvenir de St. Anne's. Jeszcze maciupeńka, ale kwiaty śliczne, zapach przeważnie rano, cynamonowy Zaczęłam zakochiwać sie w różach o otwartych kwiatach
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
kamila66 14:53, 22 wrz 2016

Anda napisał(a)

Fajnie będzie, jak sie trochę bardziej zaróżowisz

Ja mam z tym kolorem problem ale do niego też się przekonuje
Nr 2 to mój faworyt
Mixtoorka 15:08, 22 wrz 2016

I jak tu Cię nie uwielbiać ? Piękne fotki i opisy "sprawdzone" Summer song mnie się podoba Ale miejsca brak hihi - pozostaje mi kochać Jude
Anda 15:22, 22 wrz 2016

kamila66 napisał(a)

Ja mam z tym kolorem problem ale do niego też się przekonuje
Nr 2 to mój faworyt

Summer Song bardzo fajnie się u mnie rozwija, ale u Iwony (Inka74) czytałam właśnie, że u niej już wszystkie liście straciła. Sprawdź ją jeszcze u innych
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 15:23, 22 wrz 2016

Mixtoorka napisał(a)
I jak tu Cię nie uwielbiać ? Piękne fotki i opisy "sprawdzone" Summer song mnie się podoba Ale miejsca brak hihi - pozostaje mi kochać Jude

Ty jak Kami ciepłe kolory lubisz Jude piękna jest i ślicznie u Ciebie wygląda
inka74 16:27, 22 wrz 2016

Anda napisał(a)

Summer Song bardzo fajnie się u mnie rozwija, ale u Iwony (Inka74) czytałam właśnie, że u niej już wszystkie liście straciła. Sprawdź ją jeszcze u innych

co nie zmienia faktu, że dopiero teraz i że jak kwitnie jest boska
Anda 16:29, 22 wrz 2016

inka74 napisał(a)

co nie zmienia faktu, że dopiero teraz i że jak kwitnie jest boska

Acha, czyli ogólnie polecasz
Ewik 16:49, 22 wrz 2016

Ewa zestawienie super , foty twoje uwielbiam ☺
kamila66 17:21, 22 wrz 2016

Anda napisał(a)

Acha, czyli ogólnie polecasz

Czyli się wyjaśniło
Jude też sobie kupię, może przy następnym spotkaniu w Rosarium
Anda 17:25, 22 wrz 2016

Ewik napisał(a)
Ewa zestawienie super , foty twoje uwielbiam ☺

Ewuś dzięki A ja Twoje
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies