Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

amelia_b 21:34, 13 gru 2016

lojalna_ napisał(a)
Ewciu ale ja ostatnio rycze na wszystkim no zeby na reklamie .... Hihihi ))
Ostatnio ogladałam " Ze wszystkich sił" ryczałem na kazdej scenie polecam jak sie chcesz poryczeć )))
to ja chętnie skorzystam
edit: patrzyłam zwiastun tego filmu, to nie na moje nerwy jest, albo jeszcze nie dojrzałam do takiego kina
tulucy 23:24, 13 gru 2016

Poczytałam, wyróżnień obu gratuluję
FB też nie mam, jakoś da się z tym żyć
rozark 08:36, 14 gru 2016

MirellaB napisał(a)
Fajnie, że bierzesz udział w takich konkursach, pewnie, że chodzi o zabawę

Ewa sama się zakręciłam Najpierw piszę, że chcę dobrać róże do Glorii, potem, że do hortensji, a potem, że do Glorii i hortensji - ale namieszałam. Szukam wytrwale, aż mózg mi się lasuje.
Poszukałam różę Mrs.John Laing - super mi się podobam, znasz ją?

Do hortensji pasuje np. róża Mozart
Kawa 10:39, 14 gru 2016

macham na 700

daj jakąś fotkę daj
MirellaB 10:45, 14 gru 2016

Mirelko, różę John Laing mam, ale właśnie jest na wylocie, tzn. pozbywam się jej, bo jest bardzo chorowita, mączniak, co roku jest cała biała. Kwiaty ma bardzo ładne ale też sie zwieszają. Zakręcilaś się

Ewa w takim razie tą różę skreślam. Może polecisz coś w podobnej kolorystyce, ale pełne kwiaty nie przewieszające się

Gratki na 700-setkę
18:27, 16 gru 2016
Ja też załapałam się na 700, gratuluję !!!
Anda 19:11, 16 gru 2016

Jolu, na pewno się na tym filmie poryczę, obejrzałam zwiastun. Muszę się tylko zastanowić, kiedy go obejrzeć
Iza, wg mnie te reklamy all.. są naprawdę fajne
Marto, cieszę się, że Cię widzę Za komplement serdecznie dziękuję Oj tam, nie jestem pomysłowa, to bardziej koleżanki pomysły, a poza tym to tak nie na poważnie się do tego zabrałyśmy
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 19:16, 16 gru 2016

Ameli, na pewno film bardzo wzruszający, tez się takich "boję"
Łucjo, dzięki Bez FB żyć się da. I pomyśleć, że kiedyś nawet zwykłego telefonu nie miałam
Kamilko, na iPadzie piszem dziś, fotek tu nie mam. Poza tym jak tak krótko przed świętami dawać wspomnienia lata? No nie wypada po prostu
Mirelko, dzięki, napisałam u Ciebie i jeszcze coś na priva poszło
Moniko, dzięki Ileż tych stron już się tu u mnie nazbierało...
Dziękuję wszystkim za odwiedziny
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
anbu 19:39, 16 gru 2016

Oj i ja gratulacje zostawiam na okrągłą cyferkę
20:13, 16 gru 2016
Anda napisał(a)
Jolu, na pewno się na tym filmie poryczę, obejrzałam zwiastun. Muszę się tylko zastanowić, kiedy go obejrzeć
Iza, wg mnie te reklamy all.. są naprawdę fajne
Marto, cieszę się, że Cię widzę Za komplement serdecznie dziękuję Oj tam, nie jestem pomysłowa, to bardziej koleżanki pomysły, a poza tym to tak nie na poważnie się do tego zabrałyśmy

Ja też spojrzałam na zwiastun, wzruszający film, ja i mój M też byśmy na nim ryczeli.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies