Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

Rench 01:10, 17 gru 2016

Róże na choince,tego jeszcze nie miała, ale dlaczego dlaczego ?
Gruß an Aachen u mnie marnie,nie mam nawet jednej fotk,a co dopiero powąchać,może w tym sezonie się odrodzi.....
rozark 09:47, 17 gru 2016

z wymienionych ja mam Pomponelle i Bonice i obie mogę polecić
Kawa 11:32, 17 gru 2016

Ewunia ale nie musi być wspomnienie lata

zima tez może być
pięknie ją pokazujesz
Anda 13:20, 17 gru 2016

Reniu Rench złote róże na choince, no kicz totalny

Reniu Rozark, Bonikę chce kiedyś do donicy Tylko szkoda, ze nie pachnie.

Kamilko, u mnie mokro i szaro, nieładnie. Nie ma co focić i tylko wspomnienia zostają

Ewik i Kasiek, Pomponelka taka wielka Czym Wy ja karmicie?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Katkak 22:03, 17 gru 2016

Moja Pomponelka w takim razie pewnie dopiero pokaże co potrafi . Ewunia, kuknij do mnie. Pokazałam swoją ceramiczną bekę na tarasie, w której posadzone są dwie róże - miniaturowa Lipstick i jakaś tam wyższa angielka. Chciałam skonsultować co sądzisz o takim nasadzeniu, czy im tam za gnietno nie będzie . Jak coś to będę rozsadzać .
Katkak 19:57, 18 gru 2016

Dzięki Ewuniu. Ale słuchaj, teraz ją wyjąć? Nie zdechnie jak ją teraz przesadzę???
Anda 20:47, 18 gru 2016

Katkak napisał(a)
Dzięki Ewuniu. Ale słuchaj, teraz ją wyjąć? Nie zdechnie jak ją teraz przesadzę???

Ja bym to zrobiła teraz, bo ona tak kiepsko wyglada, że i tak nie wiadomo, czy przeżyje zimę. Warto ratować Angielkę. Te przeważnie ładnie pachną A jak ją wyjmiesz, to obejrzyj korzenie, bo ona naprawdę dziwnie wygląda.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Katkak 21:23, 18 gru 2016

Anda napisał(a)

Ja bym to zrobiła teraz, bo ona tak kiepsko wyglada, że i tak nie wiadomo, czy przeżyje zimę. Warto ratować Angielkę. Te przeważnie ładnie pachną A jak ją wyjmiesz, to obejrzyj korzenie, bo ona naprawdę dziwnie wygląda.

Ok, dzięki Ewciu
rozark 23:09, 18 gru 2016

niestety jakoś tak się składa, że im piękniej pachnie tym bardziej choruje ( tfu, tfu nie dotyczy to Astrid GvH...)
Anda 09:42, 19 gru 2016

W tym wypadku pachnąca angielka wygląda lepiej od tej drugiej róży
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies