Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

MirellaB 13:09, 13 gru 2016

Ewa choinka mi się bardzo podoba, tylko nie wiem czy to Wasza czy to ta zwycięska?
kasia_w 13:25, 13 gru 2016

Się dowiedziałam tutaj o słynnej reklamie. Wzruszająca, miałam łzy w oczach
13:34, 13 gru 2016
Anda napisał(a)
Razem z koleżanką wzięłam udział w 1-szych okręgowych zawodach na najładniej ubraną choinkę, które zorganizowane zostały przez moją zaprzyjaźnioną szkółkę. Niestety, dostałyśmy tylko nagrodę pocieszenia, ale wielu osobom nasza karnawałowa choinka się podobała

dla mnie to wszystkie w tym rzędzie w jednym stylu i mocno podobne ...niuanse je różnią ...tak wiec nie musisz się smucić .......organizatorzy zawalili bo nie przewidzieli tak równego poziomu i nie mieli nagród jednakowych dla wszystkich
Kawa 13:42, 13 gru 2016

wiedziałam że ci się spodoba

a nagrody pocieszenia gratuluję zawsze coś Ewunia

choinka śliczna
Anda 13:59, 13 gru 2016

Mirelko, tak, ta z fioletowymi piórami i podwójnym czubkiem to nasza

Wygrała choinka szkoły podstawowej ubrana w samodzielnie wycięte papierowe ozdoby. Ja się z Tego bardzo ucieszyłam, bo szkole na pewno kasa na rośliny się przyda.

I wcale się nie smucę, bo nam nie chodziło o wygraną, tylko o zabawę. Dlatego też ubrałyśmy choinkę bardzo jajcowo, z fioletowymi piórami i złotymi różami robionymi z papieru

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Gruszka_na_w... 14:28, 13 gru 2016

Wiedziałam, wiedziałam.... że tam z pewnością będą róże na tej choince.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Ewik 14:32, 13 gru 2016

Śliczna choinka i do tego super zabawa
jazzy 16:05, 13 gru 2016

Anda napisał(a)

No pomylił przecież, bo chwilę przedtem na nóż mówi fork, a na widelec knife. To śmieszne jest, masz się pośmiać Dziadek nie jest doskonały
Achaaaa, bo ja tej długiej wersji nie znałam, tylko tą skróconą co w tv puszczają Nawet nie wiedziałam, że on do tej kaczki taki brutalny
Basilikum 16:06, 13 gru 2016

hihi typisch Ewa roze na choince, tak ich zatkalo, ze zapomnieli, ze pierwsze miejsce sie nalezy
piekna jest
mozna te reklamy na youtubie ogladnac?
lece poszukac
MirellaB 18:16, 13 gru 2016

Fajnie, że bierzesz udział w takich konkursach, pewnie, że chodzi o zabawę

Ewa sama się zakręciłam Najpierw piszę, że chcę dobrać róże do Glorii, potem, że do hortensji, a potem, że do Glorii i hortensji - ale namieszałam. Szukam wytrwale, aż mózg mi się lasuje.
Poszukałam różę Mrs.John Laing - super mi się podobam, znasz ją?