Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

11:56, 19 gru 2016
Ewa oglądałam te amanogawy, to wiśnie ale u mnie chyba tego nie znajde, fajnie, bo ma płytki system korzeniowy i rośnie do 4m. A jak z zimowaniem u nas? Orientujesz się może?
Anda 12:00, 19 gru 2016

MonikA napisał(a)
Ewa oglądałam te amanogawy, to wiśnie ale u mnie chyba tego nie znajde, fajnie, bo ma płytki system korzeniowy i rośnie do 4m. A jak z zimowaniem u nas? Orientujesz się może?

Poczytaj tutaj
https://www.ogrodowisko.pl/watek/1728-prunus-serrulata-amanogawa-wisnia-pilkowana-amanogawa

Z zimowaniem raczej nie powinno byc problemow. Wiele osob na forum je posiada. Np. Anbu
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
anbu 12:04, 19 gru 2016

Hi hi przybyłam do Ewy a tu o mnie mowa

Tak mam Amanogawy, śliczne są. Jednak ja mieszkam na samym południu Polski i u nas ciepełko jest
Anda 12:25, 19 gru 2016

Monika w Wlkp. To tez nie tak zimno
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
12:33, 19 gru 2016
zadowolona Aniu jesteś ze swoich wisni Amanogawy?
12:34, 19 gru 2016
Anda napisał(a)
Monika w Wlkp. To tez nie tak zimno

Miałam to napisać dokładnie
anbu 12:41, 19 gru 2016

Monia ja miałam najpierw jedna wiśnię i pięknie kwitła. W tym roku dokupiłam jeszcze 5 i mam teraz cały szpaler patyczków malutkich Monia czy jestem zadowolona powiem Ci w tym roku, bo jeszcze nie wiem. Zobaczymy jak się dziewczyny spiszą

Ewa sorki, że u Ciebie ta dysputa
Anda 13:58, 19 gru 2016

Spoko
Madzenka 22:42, 20 gru 2016

Róży na choince jeszcze nie miałam

PozdrWiam seredecznie

Z maluteńkich róz polecam Pashminę i Bidermeier.
23:43, 20 gru 2016
Ewuniu ale o różach u ciebie się teraz naczytam cieszę się, bo wybiorę mam nadzieję najlepszą dla mnie.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies