Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

Anda 20:43, 03 lut 2017

Kasieńko, buziak dla Ciebie, dziękuję
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Katkak 20:45, 03 lut 2017

Anda napisał(a)
Kasieńko, buziak dla Ciebie, dziękuję

Już nie mogę się Twojej wiosny doczekać . Buziolki.
gosika67 20:50, 03 lut 2017

Przed chwilą byłam na Twojej wizytówce,czy zestaw Tych barw, to było przemyślane od samego początku,czy po kolei dosadzałaś rośliny do wcześniej posadzonej, a róże są przepiękne, chyba niektóre też będę chciała mieć.Gdzie można je kupić?Nie widać ,że masz taki areał, wszystko jest tak rozplanowane,jakby to była połać ogrodu.Pięknie.
Anda 20:56, 03 lut 2017

gosika67 napisał(a)
Przed chwilą byłam na Twojej wizytówce,czy zestaw Tych barw, to było przemyślane od samego początku,czy po kolei dosadzałaś rośliny do wcześniej posadzonej, a róże są przepiękne, chyba niektóre też będę chciała mieć.Gdzie można je kupić?Nie widać ,że masz taki areał, wszystko jest tak rozplanowane,jakby to była połać ogrodu.Pięknie.

Gosiu, kolory bylin od początku miałam w głowie. Chciałam mieć różowy, niebieski i purpurowy. Część roślin dosadzalam w zeszłym sezonie, bo lwie paszcze, które miałam poprzednio, są jednoroczne. Dosadzilam ożankę i trawy, i maki i powiększyłam jedną rabatę i posadziłam inną szałwię i różę Young Lycidas. Zmiany na rabatach są raczej nieuniknione i chyba najbardziej to lubię z tego ogrodniczkowania
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
anna_t 21:35, 03 lut 2017

ale wstyd, ja dopiero dzieki wpisowi Katkat dojrzalam ze wizytówkę masz ale jaką!?? pieknie, pieknie, pieknie
co to za roslina na pierwszym planie? https://pl.pinterest.com/pin/166422148710954686/
Anda 22:04, 03 lut 2017

anna_t napisał(a)
ale wstyd, ja dopiero dzieki wpisowi Katkat dojrzalam ze wizytówkę masz ale jaką!?? pieknie, pieknie, pieknie
co to za roslina na pierwszym planie? https://pl.pinterest.com/pin/166422148710954686/

Aniu, no coś Ty, żaden wstyd To jest tojeść ciemnopurpurowa.
frezja 22:04, 03 lut 2017

Ewuś o mały włos i też bym przegapiła gdzieś pisali o Twojej wizytówce..
Pięknie !!
anna_t 22:05, 03 lut 2017

tojeść..cudna. już ostatnio zwrocilam na nia gdzieś uwagę.
ponoć nie zimuje i/lub dwu letnia jest tak? długo kwitnie?
Anda 22:07, 03 lut 2017

frezja napisał(a)
Ewuś o mały włos i też bym przegapiła gdzieś pisali o Twojej wizytówce..
Pięknie !!

Dzięki Ewuś Tu się tyyyle dzieje, że nie można za wszystkim nadążyć
Anda 22:08, 03 lut 2017

anna_t napisał(a)
tojeść..cudna. już ostatnio zwrocilam na nia gdzieś uwagę.
ponoć nie zimuje i/lub dwu letnia jest tak? długo kwitnie?

Zobaczymy. Sadzilam zeszłej wiosny i zobaczymy, co z niej przez zimę zostało. Boję się trochę że wygniła, bo mokro tu u nas.
Acha, kwitnie bardzo długo, całe lato do jesieni.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies