Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

pawel_snopek 22:31, 11 lut 2017

Ciemiernik śliczny ja tez sobie kupiłem 5 sztuk aby przegonić zimę
kamila66 22:38, 11 lut 2017

Anda napisał(a)
Dziewczyny, tak sobie umilam czas do wiosny

Tego mchu kupiłam całą skrzynkę, bo nie było we woreczkach i teraz się zastanawiam, czy go nie posadzić gdzieś z tyłu za szopką, w cieniu. Tyle go jeszcze mam. Skrzynka stoi na dworze i moknie, dobrze mu tam na razie. Jednak do Wielkanocy chyba w skrzynce nie wytrzyma... Za szopką mógłby tam sobie rosnąć dla własnego użytku

Piękne dekoracje
asiak 10:32, 12 lut 2017

Dekoracje cudowne
mirkaka 20:49, 12 lut 2017

Piękne dekoracje
eda 20:59, 12 lut 2017

Anda napisał(a)
Dziewczyny, tak sobie umilam czas do wiosny

Tego mchu kupiłam całą skrzynkę, bo nie było we woreczkach i teraz się zastanawiam, czy go nie posadzić gdzieś z tyłu za szopką, w cieniu. Tyle go jeszcze mam. Skrzynka stoi na dworze i moknie, dobrze mu tam na razie. Jednak do Wielkanocy chyba w skrzynce nie wytrzyma... Za szopką mógłby tam sobie rosnąć dla własnego użytku

Pięknie białego nigdy dość
Kawa 10:55, 13 lut 2017

śliczne te Twoje kompozycje Ewuniu
ciemiernik super w tej donicy
macham
Anda 11:03, 13 lut 2017

Ewa777, dzięki, teraz zaczynają kwitnąć

Hankaandrus, Haniu, no wiadomo, że tutaj też przyjeżdżają sprzedawcy na taki kiermasz i oferują swoje kwiatuszki Po napatrzeniu się na piękne przebiśniegi prawie każdy chce coś kupić Inne kiermasze też coraz bardziej komercjalne się robią. Na niektórych mniej sprzedawców bylin niż innych wyrobów

Sylwia, jeszcze nic do wazonu nie wsadziłam. teraz cebulkowe zaczynają u mnie kwitnąć

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 11:07, 13 lut 2017

Pawel, Ty możesz sobie i kolejnych 10 ciemierników kupić, Twój kawałek ogrodu potrzebuje pięknych nowych nasadzeń, możesz się wyżyć zakupowo

Kamilko, Asiu, Mirko, Edziu, dziękuję

Kawa - Kami, jeszcze trochę i będę sadzić stokrotki, nareszcie
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Juzia 11:21, 13 lut 2017

Jak widoki za oknem?
MirellaB 11:40, 13 lut 2017

Ewa ta donica z ciemiernikiem to aktualne z tego sezonu zdjęcie?
Piękna ta kompozycja. A te czerwone kuleczki to co to jest?