Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

Anda 16:06, 08 lut 2017

Dziewczyny, tak sobie umilam czas do wiosny

Tego mchu kupiłam całą skrzynkę, bo nie było we woreczkach i teraz się zastanawiam, czy go nie posadzić gdzieś z tyłu za szopką, w cieniu. Tyle go jeszcze mam. Skrzynka stoi na dworze i moknie, dobrze mu tam na razie. Jednak do Wielkanocy chyba w skrzynce nie wytrzyma... Za szopką mógłby tam sobie rosnąć dla własnego użytku
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
16:11, 08 lut 2017
Ewuniu robi się wiosennie
Basilikum 16:14, 08 lut 2017

fajne kompozycje ja te czerwone kulki sadziam jesienia do skrzynek i jeszcze calkiem dobrze wygladaja
a mech na wasny uzytek w cieniu za szopka pewnie da rade
anbu 16:39, 08 lut 2017

Śliczne kompozycje
gobasia 16:43, 08 lut 2017

Fajnie umilasz sobie czas do wiosny..Tylko patrzeć jak zapuka do drzwi
Warmia 17:29, 08 lut 2017

O, u Ciebie też nieszczypiorek Kompozycja z ciemiernikiem bardzo udana Chyba zmałpuję
Anda 17:59, 08 lut 2017

Dziołszki kochane, robi się wiosennie. Już w rękach czuję mrowienie i chciałoby się coś posiać.

Iza, te czerwone kulki to golteria i u mnie będzie jednoroczna Ciemiernika i ilex zamierzam posadzić do ziemi, jak będę zmieniała kompozycję na stokrotki.

Moniko, Aniu, fajnie że się podobają Z rozpaczy już za jakimiś szafkami a la szklarenka się rozglądam

Basiu, no czekam już z utęsknieniem. I tak mam o tyle dobrze, że w nocy są tylko przymrozki.

Martuś, też nieszczypiorek Ja zmałpowałam od Ciebie to teraz Ty ode mnie Chyba jeszcze za dwa takie słoiki dokupie i jeszcze jakieś cebulowe tak posadzę, bo mchu mam bardzo dużo
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Basilikum 18:08, 08 lut 2017

no ja zobacze jak moja bedzie wygladac, na wiosne zmieie ompozycje w skrzynce i przesadza ja gdzies w katek, jak przezyje do zimy to znow w skrzynce wyaduje. Narazie a sie dosc dobrze, ma jeszcze duzo czerwonych kulek, niektore nieladne ale ozna poobrywac. istki dobrze wygladaja.
Sebek 18:20, 08 lut 2017

W sumie możesz posadzić ten mech - a niech sobie rośnie, przyda się na pewno

Świetne te zwiastuny wiosny
Anda 18:22, 08 lut 2017

Sebku, tak zrobię, dzięki
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies