Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

oliwka 18:43, 04 mar 2017

Ewa piękne zakupy, szczególnie sasanki Zazwyczaj wszystko co dotychczas mialam w donicy nie przeżywało zimy, lub też przeżywało, ale ja o tym nie wiedziałam. Fajnie, ze mogłam u Ciebie zobaczyć zalążki tylu roślinek. Teraz wiem czego szukać u siebie
Sasanki sa cudne. Swoje z ub roku wysadziłam do ogrodu koleżanki. Jutro ma sprawdzić czy żyją
Anda 18:47, 04 mar 2017

oliwka napisał(a)
Ewa piękne zakupy, szczególnie sasanki Zazwyczaj wszystko co dotychczas mialam w donicy nie przeżywało zimy, lub też przeżywało, ale ja o tym nie wiedziałam. Fajnie, ze mogłam u Ciebie zobaczyć zalążki tylu roślinek. Teraz wiem czego szukać u siebie
Sasanki sa cudne. Swoje z ub roku wysadziłam do ogrodu koleżanki. Jutro ma sprawdzić czy żyją

Oliwko, to nie sasanka, to anemona A te małe to stokrotki.
W ogrodzie sasanek nie ujrzałam. Nie wiem, czy moje przezimowały. A są rzeczywiście cudne z tym futerkiem Jeszcze poczekam na nie trochę, a jeśli się nie pojawią, to zakupię nowe, bo je naprawdę lubię.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Rosa 19:08, 04 mar 2017

Anda napisał(a)

Tak wyglądają wszystkie moje róże

To ładnie wyglądają .
Ja swoim obcinam stopniowo liście i chyba już pora prysnąć miedzianem?
Moje tylko historyczne cięte z konieczności jesienią są bez zarzutu.
Inne ...... brak mi słów. Zobaczymy.
Anda 19:13, 04 mar 2017

Rosa napisał(a)
To ładnie wyglądają .
Ja swoim obcinam stopniowo liście i chyba już pora prysnąć miedzianem?
Moje tylko historyczne cięte z konieczności jesienią są bez zarzutu.
Inne ...... brak mi słów. Zobaczymy.

Na dole mniej mają liści, więc jak już je przytnę, to zobaczę, ile tam jeszcze liści zostało i też je usunę. Przeważnie angielkom zostają liście, historycznym opadają tak jak powinny
Miedzianem nie pryskam

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
asiak 19:13, 04 mar 2017

Ewa, u Ciebie wiosna to co najmniej miesiąc wcześniej
Od Ciebie kawałek ma do mnie
Katkak 19:17, 04 mar 2017

Ewunia wiosna zaawansowana . Widzę, że masz bez black Tower. Możesz pokazać jakies jego zdjęcie z liśćmi? Ja na jesieni posadziłam bez czarny
Tower, ale to chyba ten sam. Mój jeszcze mikrusek. Ewunia pisałaś kiedyś, że róże Jude the Obscure tnie się nieco wyżej niż inne. Powiesz jak wysoko?
mamuska1980 19:19, 04 mar 2017

Jestem w szoku taka już u ciebie wiosna , moja dopiero zaczyna,
a tu zaraz będziemy tulipanki w pełni podziwiać. Ślicznie
Basilikum 19:26, 04 mar 2017

ale fajna wiosenka u Ciebie
u mnie tez juz z kopyta wszystko ruszylo
Anda 19:31, 04 mar 2017

asiak napisał(a)
Ewa, u Ciebie wiosna to co najmniej miesiąc wcześniej
Od Ciebie kawałek ma do mnie

No ma do Ciebie troszeczkę, ale dojdzie niezawodnie

Anda 19:32, 04 mar 2017

Katkak napisał(a)
Ewunia wiosna zaawansowana . Widzę, że masz bez black Tower. Możesz pokazać jakies jego zdjęcie z liśćmi? Ja na jesieni posadziłam bez czarny
Tower, ale to chyba ten sam. Mój jeszcze mikrusek. Ewunia pisałaś kiedyś, że róże Jude the Obscure tnie się nieco wyżej niż inne. Powiesz jak wysoko?

Ok, odsłona z 2016 bez Black Tower

Walczy o światło pomiędzy rozmarynem i malinami Szkoła przetrwania u mnie niestety

Co do róży to jutro jej się przyjrzę, jak ja ją zeszłej wiosny cięłam. To wtedy cięłam ją za nisko, ale nie pamiętam ile to było. Napiszę jutro u Ciebie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies