Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

Anda 21:14, 25 mar 2017

tulucy napisał(a)
Ewa poradź proszę... Czy powojnik Oberek pasowałby do Souvenir du Dr Jamain?

Nie znam tego powojnika ale po fotkach sądząc to tak. Wg mnie jednak lepiej wyglądałoby coś w niebieskim lub jasnym fiolecie
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 21:17, 25 mar 2017

HanaK napisał(a)
I jak tu nie pomyśleć o różach Dziś ścinałam rozplenice koło róż bordowych i się w duchu śmiałam, że dostały kwaterę dzięki Tobie Ja czekam na sezon i będę szukać Madame Anisette i Herzogin Christiana z listy ADR od Ciebie, chciałabym zobaczyć ich kwiaty na żywo, miejsce na skarpie koło winorośli przygotowane... Pozdrawiam

To będzie piękny widok Myślę, że będziesz z nich zadowolona Cieszę się, że Cię przekonałam.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
tulucy 22:52, 25 mar 2017

To Oberek zostanie tam, gdzie go pierwotnie umieściłam, między Tuscany Superb i Zephirine D. Mus kupić jeszcze jakiś.
Z drugiej strony pergoli jest Rosarium Ut. i powojnik Solina ma być. Już stoi obok w doniczce i czeka. Może drugą Solinę posadzić, żeby nie mieszać za bardzo?
katel 08:26, 26 mar 2017

Anda napisał(a)

To się dziś narobilas, a jeszcze przy wietrze... Koniecznie osłupkuj róże, żeby przy stawianiu ogrodzenia nie ucierpiały. Szkoda by ich było. Liczę na fotki gdzieś

Kiedyś znieczulające dentysta trafił nerw w policzku i połowa twarzy zrobiła mi sie biała. Całe szczęście dość szybko to przeszło. Znieczulenie po zabiegu schodzi mi ok. godziny. Może za dużą dawkę dostajesz

Straszne , mnie kiedyś wybudzili bez znieczulenia po CC, eMus do tej pory ma traume
anna_t 19:06, 26 mar 2017

Ewa wrzuciłaś gdzieś kiedyś taką inspirke z lawendą z rozmarynem. Lawende to wiem jak sadzić ale rozmaryn jakie ma wymagania?
bdan 09:14, 27 mar 2017

Ewa potrzebuję porady u mnie na str. 446, jakbyś znalazła chwilę to bardzo proszę o podpowiedź. Szukam podpowiedzi u dziewczyn różanych, nie wiem do kogo polecasz jeszcze udać się po pomoc.
Monia81 09:33, 27 mar 2017

Ewa ja też pytanko mam odnośnie róż. Szukam pnącej czerwonej, znalazłam na necie Excelsa i Sympathie, wiesz coś o nich?. Chyba, że polecasz inną odmianę
asiak 09:47, 27 mar 2017

Ewuś, to i ja Cie pomęczę pytaniami
Wsadziłam kilka róż do donic. Czy one maja stać na słoneczku?
Konieczki 09:56, 27 mar 2017

Ewuś trzymak kciuki - dziś może jak się uda ciacham róże (kurde boję się jak cholercia)
Anda 11:26, 27 mar 2017

tulucy napisał(a)
To Oberek zostanie tam, gdzie go pierwotnie umieściłam, między Tuscany Superb i Zephirine D. Mus kupić jeszcze jakiś.
Z drugiej strony pergoli jest Rosarium Ut. i powojnik Solina ma być. Już stoi obok w doniczce i czeka. Może drugą Solinę posadzić, żeby nie mieszać za bardzo?

Rosarium Ut. ma taki kolor, ze najlepiej nie mieszac za bardzo Mysle, ze Solina bardzo dobrze do niej pasuje i wlasnie druga, zeby nie mieszac, moglabys tam tez dodac
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies