Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

Jana 14:23, 07 maj 2017

śliczne jak zwykle fotki masz bardzo zaawansowaną wiosnę
babka 14:52, 07 maj 2017

powtórzę za wszystkimi, ślicznie w ogrodzie i śliczne foto.
U nas bzom daleko do kwitnienia
Makusia 21:13, 07 maj 2017

Dzień dobry Ewo - wpadam z rewizytą. Kojarzę Cię bardzo dobrze zarówno po zdjęciu, ale zwłaszcza po metodzie Pana Foerstera na nornice
Przejrzałam wizytówkę, stronę internetową i wyrywkowo wątek. Powiem Ci, że ogród masz piękny, róże widać że kochasz ze wzajemnością, a zdjęcia robisz wręcz artystyczne!
Podziwiam!
Zana 21:30, 07 maj 2017

Doczekałam się. Piękne, ale i tak mam niedosyt.
Kasia_CS 07:58, 08 maj 2017

Ojoj, a mi się zdjęcia przegapiły.. Ale już widziałam, wprowadziłaś mnie od rana w błogi nastrój ale juz zaawansowane masz wszystko! Trzcinnik wielki, róże zapączkowane, kocimiętka w rozkwicie.. do kiedy ona tak szaleje?
A to ja nie wiedziałam, że są nawozy do cebulek ja spróbuję swoim trochę kompostu i może trochę przerobionego obornika przemieszać z ziemią obok tulipanow.. a czy taki zabieg można zrobić już po ścięciu liści? Bo część tulipanów mam w donicach i w tym przypadku nie da sie za bardzo jak pomanipulować przy nich z kompostem- tulipany szczelnie wypełniają donice.

Mixtoorka 08:39, 08 maj 2017

Pięknie. Pięknie u Ciebie. Mimo chłodnej wiosny wszystko się rozwija.
Katkak 10:19, 08 maj 2017

Ewunia, w kwestii doprecyzowania tych zabiegów z gnojówką. Jak już dojrzeje ta gnojóweczka rozpuszczona, tak jak zelacałaś, to na 10l konewkę ile tego wlać? I czy w takich samych proporcjach stosować też gnojówkę ze skrzypu polnego co z obornika końskiego?
Anda 11:08, 08 maj 2017

Katkak napisał(a)
Ewunia, w kwestii doprecyzowania tych zabiegów z gnojówką. Jak już dojrzeje ta gnojóweczka rozpuszczona, tak jak zelacałaś, to na 10l konewkę ile tego wlać? I czy w takich samych proporcjach stosować też gnojówkę ze skrzypu polnego co z obornika końskiego?

Proporcje sa takie same dla wszystkich gnojowek. Na 10L wody 1L gnojowki, a do pryskania na 10L wody 0,5L gnojowki Skrzyp mozesz z powodzeniem uzywac do pryskania roslin.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 14:26, 08 maj 2017

Jana napisał(a)
śliczne jak zwykle fotki masz bardzo zaawansowaną wiosnę

Dzięki Żeby jeszcze cieplej było, to byłoby super
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 14:28, 08 maj 2017

babka napisał(a)
powtórzę za wszystkimi, ślicznie w ogrodzie i śliczne foto.
U nas bzom daleko do kwitnienia

Cieszę się, że Ci się podoba Bzy już ładnie kwitną i pięknie pachną, jak sie jest na dworze.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies