Elisko lubię tą Twoją twórczość ogrodową Czytam teraz książkę, którą dostałam w prezencie "Dlaczego kobiety uprawiają ogrody" Alice Vincent, że zacytuję przypis z tyłu ksiązki: Rozmowy autorki z kobietami ogrodniczkami pozwalają zejść w głąb kobiecego doświadczenia i zrozumieć w jaki sposób praca z tym co wzrasta, jest jednocześnie pracą nad własnym wzrostem, szansą na przepracowanie straty i żałoby, możliwością odkrycia pokładów własnej kreatywności. Protestem, kształtowaniem tożsamości, odrodzeniem. Śpiewaniem pieśni o niekończącym się rozwoju.
Śliczne masz pocieszajki Eliska tyle koloru
Ten klombik z żurawkami robi wrażenie jeju fajnie ci to wyszło i dodatki w ogrodzie jest co podziwiać .i ten but ,sztaluga ,pień świetne wszystko
Elisko, twój ogród nie jest zwykłym ogrodem, jest artystyczną instalacją, wciągającą widza w twoją ogrodniczą pasję i emocje z nią związane. Potrafisz bawić się strukturą, kreować przestrzeń, wychodzić poza schematy. Zdecydowanie masz duszę artysty ❤️
Kochana Eliso, Twój ogród jest nie do pomylenia z żadnym innym, w każdym zakątku czuć rękę troskliwej opiekunki o artystycznej duszy, jest po prostu bajecznie. Mam wrażenie, jakbym patrzyła na scenerię Alicji w Krainie Czarów, tylko w wersji z Elisą w tytule
Mirka, Jola, Bożenka, Eda, Basia, Asia, Darecka...licznie dziękuję Wam za przemiłe wpisy, które wraz z ogrodem pomagają przetrwać trudny czas...Nie mogę pisać na bieżąco bo nie mam internetu na działce...