Nie usuwaj Paula, fotka się przyda jeszcze
Myślałam o szczepionej, ile lat mają Twoje? Toszka pisze, że po kilku latach potrafią bardzo przyrosnąć. Ładne masz te sosenki, zgrabniutkie
Te wybarwione to EL. Poczytaj o chorobie wirusowej tulipanów, bo podobno nawet cały kwiat zmienia kolor na biały, żółty lub czerwony. I nie powinno się nożem ścinać kilka różnych kolorów tulipanów, zawsze wycieraj nóż jak chcesz zerwać inny kolor. Na jakichś forach to wyczytałam jak moje EL okazały się czerwone Myślałam że to jakiś wirus, ale inne dziewczyny tez mają czerwone EL, więc to pomyłka producenta.
Te wybarwione to EL. Poczytaj o chorobie wirusowej tulipanów, bo podobno nawet cały kwiat zmienia kolor na biały, żółty lub czerwony. I nie powinno się nożem ścinać kilka różnych kolorów tulipanów, zawsze wycieraj nóż jak chcesz zerwać inny kolor. Na jakichś forach to wyczytałam jak moje EL okazały się czerwone Myślałam że to jakiś wirus, ale inne dziewczyny tez mają czerwone EL, więc to pomyłka producenta.
Virus pstrokacizny objawia się pstrokacizną. Dosłownie. Nie rumieńcami czy totalną zmiana koloru, a mazajami innego koloru niż pierwotnie. Na lisciach są czerwone smugi.
To od razu widać. Pozostaje szybka reakcja, czyli kwestia skojarzenia faktów.
Natomiast pomyłki i pomieszane cebulek są niestety normą. Najgorzej jak kupuje się pojedyncze, oddzielnie zapakowane cebule, drogie, a wyrastają z nich te najtańsze tulipany