Fajnie Alu będzie ) bardzo się cieszę, że mogę pomóc. Czy Ammanogawy nie zleją się swoją zielenią z tujami ? kolor mają tylko wiosną..a może klon? jego wybarwione listki fajnie będą kontrastowały zielenią...to tylko taka mała sugestia..ale i tak cieszę się, że trafiłam w Twój gust
Myślałam o jakimś bordowym berberysie, ale nie zdecydowałam ostatecznie z czego byłby ten ewentualny żywopłot, może jakaś podpowiedź Toszku? A co myślisz o ogólnej koncepcji tego kącika
Ala mi też podobają się gabiony i planuję choć jeden mieć ,ale nie wiem kiedy , to pewnie jest kosztowne.Miejsca na altanę już masz, to już jest jeden +. Masz jeszcze dużo miejsca, możesz szaleć.
Masz plan , pomysł i tego się trzymaj.
Fajnie jak ktoś coś podpowie i inaczej spojrzy na kawałek ziemi, linie pokazane przez Ciebie bardziej mi się podobają niż to co ja chciałam wstępnie
Mam kupione 3 Amanogawy, więc po ptokach, ale gdybym posadziła między nie te berberysy z wcześniejszej części rabaty, to troszkę kolor byłby i nawiązanie do żywopłotu przed warzywniakiem?Klon może pasowalby w rogu, tak jak zaznaczyłam?
Gonia dzięki bardzo spodobały mi się gabiony w 'Ogrodzie zapracowanej mamuśki', plan jakiś jest, teraz tylko go doprecyzować i będzie można coś działać