Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Coś jeszcze, coś więcej...

Coś jeszcze, coś więcej...

Madzenka 20:49, 23 mar 2016

Milosci ze wzajemnsicią życzę ! Ach te mole w brzuchu
Zagajanka 21:08, 23 mar 2016

Madzenka napisał(a)
Milosci ze wzajemnsicią życzę ! Ach te mole w brzuchu

Mole? Może "motyle" tu będą bardziej romantyczne?
Sebek 21:13, 23 mar 2016

O mamo... strach coś pisać A o reszcie pewnie nie doczytałyscie!

Pozdrawiam późną porą - lecę popracować, bo mi mało na dziś
Sebek 22:20, 23 mar 2016

Pozwolę sobie przekleić mój skrót stworzony na okoliczność powrotu najbardziej sympatycznego Boćka na forum Lubieżnie nieskromnie napiszę, że jestem z siebie tak jakby dumny Z pozdrowieniami dla tych co nie nadążają

Bociuś...

Co do mnie to trzeci wątek już pół roku ciągnę - ostatnio wianek machnąłem i pół forum przyszło go oglądać, już trzeci tydzień się nim jarają Pokazałem koleżankom na studiach i też cmokały - nad wiankiem, nie nade mną rzecz jasna

W ogrodzie Danusi perfekcja do potęgi entej - szał ciemiernikowy, nowy dywan rozłożony - perfekcyjne królestwo w najlepszej formie - tam mus nadrobić zaległości

U cioci Gosi storotkowe szaleństwo - w ogrodzie nie ma już miejsca to w domu posadziła - mus jej o ścianach wertykalnych podpowiedzieć

Kindzia robi zlot w czerwcu - liczymy, że skrzydła Cię zaniosą do Pszczyny w tym roku

Nawigatorka szaleje z wątkiem, że tu nawet najzdolniejsi czytacze forum nie nadążąją. Teraz profanacji kul dokonała i powstanie żywopłot bukszpanowy - oprawa ciurkadełka.

W Miłkowie odsłoniły się łuki po winogronach Będą róże, powojniki i rzygacze lub sikające putto (I hope so!)

Ana art zaczeła działać w ogrodzie - jeśli chodzi o liczbę wykonanych prac to nie wiem czy nie jest na prowadzeniu. Mus dogonić

Polinka jaja robi... 55 sztuk - co jak co, ale wg mnie powinna zrobić jeszcze jedno - co by parzyście było, jak to Pan Bóg w zamyśle miał

Madżenka tak obsadza donice, ze wszyscy dooopościsku dostają - a ja to już na pewno Musi nam coś na rozluźnienie polecić z H.

Mała Mi muminkuje - rozumiem, że doczytałaś, że teraz są muminki do kwadratu?

Ola leon wszystkich doprowadza do depresji swoją perfekcją - o ogrodzie nie wspominam

Juzia jedzie na południe, z zaproszeń nie chce skorzystać - a my tacy gościnni

Ewa004 planuje intensywne kopanie - ale do tej pory nie wiem czy tuje zostają czy jednak będzie widoczny mur

Karolina popcorn takie cuda wysiała, że jak to wzejdzie i zacznie owocować to będziemy się pewnie wszyscy zastanawiać czy to marchewka czy jednak pomidor... Aha - z Tajlandii wróciła - wspólne Filipiny w 2017 już planuje z nią całe forum

Nicol 21 ma pieska... Nadpobudliwego - suczka albo pies, więc nie wiem czy jestem wujkiem czy ciocią tego maleństwa

Marta Zielona nabawiła się łokcia tenisisty i się rehabilituje... Ale w Katarze mógłbym leczyć każdą dolegliwość

KAcha123 drzewa nakupiła - dasz wiarę? Jakby mało miała

Iwk4 kupiła kule bukszpanowe przecenione na 75% - a wystarczyło rozbić doniczkę Już szykuję chytry plan

MAD jajo robiła - i kuchnię ufafluniła... Ale za to teraz lśni jak psu... futro

Jazzy będzie zbijać trumny warzywne - całe forum czeka na zdjęcie surowych dech

Kuba Ewa doniczki obsadziła - ale same doniczki takie ładne, że pokrzywa wyglądałaby w niej szlachetnie

MArgarete spotkanie grupy łódzkiej ostatnio zorganizowała

Eee tam też trumny warzywne zbija Będzie też powstawać przedogródek w tym roku

Gosia malkul wróciła z wywczasów i za robotę się wzięła Ale zapuściła ogród okropnie, bo nie dość, że drzewo na schodach jej wyrosło to jeszcze mchem zdążyło się pokryć i kwiaty stokrotek wydać

Ewakatowice coś nas ostatnio mniej kocha... Ale kwiatkami pochwaliła się na szczęście

To taki przegląd pierwszych 7 stron Resztę niech zrobi ktoś inny - bo ja w końcu student dzienny - na dodatek ciężko pracujący
Mala_Mi 22:37, 23 mar 2016

Nie tylko Bociek skorzysta ze skrótu (niech bociek lata lepiej na skróty z tą wiosną ).. ja też skorzystam.

A tak wogle to aj lawju Ciebie
Mala_Mi 22:50, 23 mar 2016

Sebek.. leżę i kwiczę.... Konstancja zagrożona...

PS. Muminki dwa..ale w dupsko dają do kwadratu
MAD 07:23, 24 mar 2016

Sebek Ty to niezły agent jesteś. Uśmiałam się z rana solidnie! Dzięki!
Kuba 08:14, 24 mar 2016

Sebek wielkie dzięki
Fajnie się czyta takie rzeczy z rana
nawigatorka 08:18, 24 mar 2016

Juz pisalam u mnie ale boski jest Twoj skrot
margaretka3 08:35, 24 mar 2016

Haha Sebek, poczytałabym jeszcze!