Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

kasja83 17:59, 31 paź 2016

nawigatorka napisał(a)
A ja nie wiem czy się wypinam... Jejku do jakich tekstów Wy mnie zmuszscie...
Mam jeszcze ochotę na....jakieś drzewo

No nie spodziewałabym się po Tobie niczego innego...Ty nigdy nie odpoczywasz
kasja83 18:01, 31 paź 2016

HanaK napisał(a)
Kasiu, melduję się u Ciebie, kilka lat temu, gdy już musiałam podjąć decyzję dot. nowej kuchni pojechaliśmy ze znajomym architektem do centrum pokazowego firmy BLOOM, poustawiali nam to, co było wstępnie zaplanowane i ... okazało się, że, aby było wygodnie musieliśmy trochę pozmieniać, nie mam wyobraźni przestrzennej, więc mnie to bardzo pomogło, może u Was też gdzieś ktoś takie rozwiązanie proponuje. Etap z paterką już wkrótce u Ciebie Też mam (choć ascetyczną w formie) i wcześniej o takim widoku marzyłam

Witaj! Ja jestem bardzo konkretny klient-niełatwy chyba.To znaczy wiem, czego chcę-a jak nie wiem, to napewno nie godzę się na to,co mi nie odpowiada-jednocześnie niemogąc wytłumaczyć co chcę innego.Czyste szaleństwo.Mój mąż nieraz się śmieje, że to co pewnie mi się podoba nie zostało jeszcze przez nikogo wymyślone i wyprodukowane.
Ado Twojego domu inna niż ascetyczna kuchnia mi nie pasuje
kasja83 18:02, 31 paź 2016

beata_m napisał(a)
hihihih "klub wypiętych" rewelacja

macham ciepło z roześmianą michą na twarzy

A takie tam zbiorowe lenistwo
kasja83 18:03, 31 paź 2016

anbu napisał(a)
Jeżu a co to za wypinanie się tu uskutecznia jak co też mnie na listę wpisujcie

Wariatka-nie wierzę Ci, że się będziesz wypinać-jesteś nieustająco w ruchu-jak chomik
kasja83 18:04, 31 paź 2016

wrobelki napisał(a)
Po dzisiejszym sprzątaniu liści też mogę się wypiąć przynajmniej na trochę od wiosny dużo planuję

Nooooo!To planujemy!Ale plany zdradzisz jeszcze przed sezonem 2017?
kasja83 18:05, 31 paź 2016

Makao_J napisał(a)
Pozdrowienia szybkie zostawiam bo nie wiem kiedy znowu zasiądę do kompa.

Hej Aniu!Fajnie, że zajrzałaś
kasja83 18:07, 31 paź 2016

katel napisał(a)

No jak to szału nie ma! Szał musi być! Tak długo musisz projekt męczyć aż dopracowany będzie do perfekcji i będziesz kofac swoją kuchnię. Jak na etapie projektu masz wątpliwości to jeszcze można podziałać. Napisz tu zaraz jakieś szczegóły, co Ci się nie podoba, z czym masz problem?
Ja swoją rok projektowałam ale teraz uwielbiam ją.

Hej Kasiu. Powrzucałam zmiany-czekam na zwrotne info.Zmian nie wprowadziłam znów tak dużo-zmieniłam miejsce pobytu mikrofali- z obok-nad piekarnik-choć wolałabym, żeby była niżej-ale innego miejsca na nią nie znajdziemy.Powiększyłam trochę wyspę-Zobaczymy co wyjdzie.
kasja83 18:09, 31 paź 2016

A u mnie fajnie dziś!!!!Ostatnio było pięknie-to sfociłam "mój" starodrzew

Kocham mojego dziadka-dęba-w tym roku łaskawy-liście sypie na sąsiada
Lipy też są piękne!

Poza tym mniej pięknie-bawiłam się trochę z destruktem, który równaliśmy na naszej drodze dojazdowej do domku-destrukt jest spoko-jak przyjdą wyższe temperatury-zwulkanizuje się i będzie prawie asfalt
AnnaCh 18:14, 31 paź 2016

Z tym destruktem to prawda, u mnie asfalt, ale jak kładli nam, to na bocznych uliczkach ułożyli właśnie destrukt i super to się pokleiło Prawie jak asfalt
katel 19:41, 31 paź 2016

kasja83 napisał(a)

Hej Kasiu. Powrzucałam zmiany-czekam na zwrotne info.Zmian nie wprowadziłam znów tak dużo-zmieniłam miejsce pobytu mikrofali- z obok-nad piekarnik-choć wolałabym, żeby była niżej-ale innego miejsca na nią nie znajdziemy.Powiększyłam trochę wyspę-Zobaczymy co wyjdzie.

No to dobrze, bo już myślałam że w umęczeniu wszystko odpuściłaś - walcz o każdy zawias . My też mamy mikro nad piekarnikiem (nigdzie więcej nie było miejsca) ale sprawdziłam maksymalną wysokość na jakiej może być przy moim wzroście i musiałam obniżyć dolne szafki żeby było wygodnie. Zwróć też uwagę na to, żeby Ci nie porobili wielu wąskich szafek zamiast kilku szerszych - to zwiększa koszty a nie poprawia wyglądu. Trzymam kciuki!
Jeszcze jedno - kosz na śmieci w wysokiej szufladzie pod zlewem - jak masz możliwość to sobie zrób, to wygodne rozwiązanie (zwykła szuflada, tyle że z wysokim frontem i do środka wstawiasz zwykłe wiadro lub kilka wiader, tylko prowadnice muszą być solidne. Dobra już kończę - dla mnie to temat rzeka i trudno mi się powstrzymać bo mam hopla na punkcie funkcjonalności .