Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

09:21, 02 lis 2016
oj tam Kasiu strasznie szybko sobie zasług dodajesz

ci którym ten kosz podarowałam są nim zachwyceni ...wiec może ja jestem dziwna wyzbyłam się narożnych szafek ...tych nigdy więcej nie polecam szafek narożnych

jeszcze o zlewie nie było mam zlew franke z FRAGRANITu czy jak tam zwał kolor kremowy ...nie polecam tego koloru ...białego tez nie ...może czarny czy grafitowy jest lepszy ...ale kremowy/biały ...generalnie jasny jest trudny do doczyszczenia. Kształt rozmiar tzw ergonomia jest jak dla mnie trafionym wyborem ...ale materiał już mniej ....miałam tez kiedys zlew stalowy ...ten jest większym koszmarem jak dla mnie
AniMa 09:54, 02 lis 2016

Ja ma czarny zlew i przy wodzie z dużą ilością kamienia też nie polecam...
Nett 10:00, 02 lis 2016

Ja tez mam czarny. Kiedyś miałam kremowy i oba przez pierwsze lata były ok. Później kremowego nie byłam w stanie doczyścić już w ogóle, a czarny jednak schodzi i nie widać zacieków od herbaty, kawy itp. Na jasnym było bardzo mocno widać.
Są jeszcze ceramiczne...
Nett 10:01, 02 lis 2016

Kasja a pokazywałas gdzieś projekt? Bo cofam sie na poprzednie strony i nie widzę.
Mixtoorka 11:15, 02 lis 2016

Kacha123 napisał(a)
Popieram szuflady - też mam wszędzie poniżej blatów szuflady, żeby starego grzbietu nie musieć zginać do szperania po półkach i pod zlewem także wysuwany kosz. Mam jeszcze dwie duże "wieże" z szufladami zamiast wysokich cargo i też jestem zadowolona. Bardzo polecam też do szafek narożnych kosz magic corner.
Ale Ci fajnie, to czekanie na nową kuchnię musi być ekscytujące

Ja też będę miała wysoką wieżę z szufladami zamiast cargo wysokiego i ten magic corner. A co trzymasz w magicu? Da się na tym postawić gary?
Urszulla 13:27, 02 lis 2016

kasja83 napisał(a)

Cheba mnie nie znasz...nie jestem bestią kuchenną-nad czym ubolewa mój mąż.Coś tam pichcę,ale Gesslerowa ze mnie żadna. Gdybym brała udział w Master-chefie-już dawno oddałabym fartucha

Szukałam fotek, ale tu wątek kuchenny się przewija- fajnie mieć fajną, nowoczesną i ergonomiczną kuchnię mam nadzieję że sfocisz dla nas jak będzie już stała, trochę kwiatków postawisz i już będzie ogrodowiskowo
14:07, 02 lis 2016
Mixtoorka napisał(a)

Ja też będę miała wysoką wieżę z szufladami zamiast cargo wysokiego i ten magic corner. A co trzymasz w magicu? Da się na tym postawić gary?

to ja jednak jakaś dziwna jestem
taki miałam http://www.belmeb.pl/idm,9,idprod,1612,kat,257,rejs-kosz-magic-corner-comfort-800.html włśnie na gary i pokrywy ...niby da się trzymać w tym gary ...ale ..mnie ten kosz pokonał...obecnie nie odczuwam jego braku
kasja83 17:22, 02 lis 2016

wrobelki napisał(a)

Oczywiście że zdradzę bo potrzebuje Waszych rad

Ja też się tu pewnie będę konsultować
kasja83 17:24, 02 lis 2016

nawigatorka napisał(a)
temat kosza popieram. ja wszystkie dolne safki mam z wysokim frontem i dopiero wewnatrz szufladu co by podziałów było jak naj mniej widocznych, także tę na kosz. i polecam wiadro czarne prostokądne z ikei. nie jakieś tam wymyslne z zamykaniem bo to nie ma seznsu. tylko zwykłe. najlepiej ustabilizowane już w szafce relingiem.

No narazie kosz mam obok mebli i porażka to jakaś jest-ale w tym układzie żywcem nie było go gdzie schować.
kasja83 17:25, 02 lis 2016

Mixtoorka napisał(a)
cudownie temat dla mnie bardzo żywy . Mówcie, mówcie więcej bo w środę będę klepać projekt .

Kasieńko ale wyspy to szczerze zazdraszczam hihi extra

Karolina a będziesz się chwalić projektem na O?Ciekawa jestem