Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Magda70 08:12, 21 kwi 2017

kasja83 napisał(a)
Dzięki za wsparcie w temacie Mordoru...Jutro odpiszę na spokojnie
Narazie kuchnia...A co chwalę się
Żeby nie było,poprawki jeszcze przy okapie, ale udajemy, że nie widzimy

Jestem i ja...po czasie jak zwykle ostatnio ale muszę powiedzeć, że cudownie Wam to wyszło!
Krakus 08:14, 21 kwi 2017

kasja83 napisał(a)

Kurcze obadałam dom wokół, pół dziury nie ma.Nie wiem...Może kuna się teleportuje?

czytałem o kunie...wpółczuję...nie szukaj na dole ale też koło dachu - podbitki...czytałem kiedyś na blogu budowlanym jak facet walczył z kuna i właziła mu pod dachem (po rynnie czy jakos inaczej - sprytne bestie) - parę miesięcy - zrujnowała mu całe ocieplenie w jednym pokoju - i remont generalny był.. z tego co pamiętam to kupił pułapkę na kunę (koło 100 zł - klatka) ale ona się do tego musi przyzwyczaić...do środka dał jajko bo to ponoc przysmak dla nich i parę tygodni i sie złapała..

powodzenia w tym cięzkim temacie
Kasya 08:17, 21 kwi 2017

Biały + drewno, bardzo ładnie
I wyspa fajna
Ensata 08:48, 21 kwi 2017

Kuchnia bardzo ładna, kuny nie zazdroszczę. U znajomych sie rozmnożyła, znosiła jedzenie dla dzieci które gniło. Masakra
Madzenka 23:14, 23 kwi 2017

Mój teść kupił klatkę na kuny, bardzo skutecznie wyłapał i powywozil do lasu 20 km od domu
lojalna_ 07:54, 25 kwi 2017

kasja83 napisał(a)

Kuna do tej pory działała psychologicznie-tylko na mnie. Harcowała w godzinach 2-3 w nocy. Ja mam czujny sen to od razu się budziłam-odczekiwałam chwilę i budziałam eMa. A wtedy ta futrzana cwaniara-cisza. Poprzedniej nocy-zaczęła wariować o 23-eM jeszcze nie spał.Natomiast te ultradźwięki-to mój eM od razu wyczuwa, że coś jest podłączone.Przy myszy też rozkmniałam taki straszak.

Niezła akcja !

Kuchnie juz chwaliłma i jeszcze pochwałę ściana mega ))
AgataP 09:00, 25 kwi 2017

kasja83 napisał(a)

Mam to samo-jeszcze klimaty Droga bez powrotu, czy Wzgórza mają oczy- są do zniesienia.Ale te wszystkie egzorcyzmy itd. masakra!

Ja Paranormal Activity chciałam oglądać sama w nocy, ale szybko mi się odwidziało... poszłam spać przy lampce
Sebek 09:01, 25 kwi 2017

jazzy napisał(a)
Horrory typu krew, flaki, mózgi - te mnie nie ruszają. Ale horrorów typu opętania, duchy i strachy różniaste oglądać już nie mogę
Po Blair Witch Project jeszcze dłuuuugo do lasu nie wlazłam

Opętania i egzorcyzmy uwielbiam - Warrenowie rządzą Ale Blair Witch Project nie porwał mnie ani trochę...
Rojodziejowa 09:10, 25 kwi 2017

To my mamy w okolicznym kościele proboszcza egzorcystę i kiedyś mszę musiał przerwać, bo kobieta opętana przyjechała właśnie do niego i na mszy się cuda działy... Uczniowie - ministranci potem w szkole opowiadali.
abiko 09:19, 25 kwi 2017

kasja83 napisał(a)

Kuna do tej pory działała psychologicznie-tylko na mnie. Harcowała w godzinach 2-3 w nocy. Ja mam czujny sen to od razu się budziłam-odczekiwałam chwilę i budziałam eMa. A wtedy ta futrzana cwaniara-cisza. Poprzedniej nocy-zaczęła wariować o 23-eM jeszcze nie spał.Natomiast te ultradźwięki-to mój eM od razu wyczuwa, że coś jest podłączone.Przy myszy też rozkmniałam taki straszak.

Ja mam kunę u siebie, lokatorka wakacyjna jak ją nazywam i tak samo się zachowuje, budzę męża a ona cicho
U mnie sprawdza się od kilku lat straszak z ultradźwiękami, ze strychu mąż nie będzie słyszałbędzie?