Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Makusia 08:37, 23 sie 2017

Wypaśne rozplenice! Śliczne koteczki
A co do kuny- tez same złe rzeczy o niej słyszałam, łącznie ze ściąganiem dachu żeby się jej pozbyć i niesamowitym przywiązaniu do domu Wierna jest pies Szarik
nawigatorka 08:41, 23 sie 2017

Ja o kunie wiem jeszcze ze ma taki kościec ze może wyginać się w nieludzkie kierunki by wślizgnąć się pod dach np. Ale wierze w Twoja pomysłowość i powodzenie akcji
Mixtoorka 09:04, 23 sie 2017

Hameln kocia, ale Limki masz puszyste!
Kawa 09:21, 23 sie 2017

hamelny śliczne Kasia i te jeżówki
kurde śliczne
AniMa 10:02, 23 sie 2017

kasja83 napisał(a)

W tym celu ja nawet mogłabym zacząć spiewać

Jeżeli masz taki głos jak ja - znaczy koci- to lepiej nie próbuj, jeszcze fanów kunich przyciągnieszDopiero zrobi ci sie hala koncertowa na strychu
A tak poważnie - trzeba wszystkiego próbować, aby się ich pozbyć, nawet wszystkiego naraz, zwłaszcza przed zimą...Spróbujcie znaleźć ich legowisko...może jeszcze jakaś chemia pomoze....

Limki masz super, moje jakieś niemrawe takie a też rosną pod okapem....
_Martini_ 10:38, 23 sie 2017

Ten trzcinnik masz krótkowłosy? Mój tak zaczyna kwitnąć. Super to zestawienie Hameln z jeżówkami. Jaka jest ich nazwa? Pewnie już pińcet razy pisałaś, ale nie zanotowałam.
ren133 15:42, 23 sie 2017

kasja83 napisał(a)

Podoba mi sie Hameln z rozchodnikiem
Luki 21:10, 23 sie 2017

Nie mogę Limki Ci różowieją... moje jeszcze nie raczyły zakwitnąć, co najmniej tydzień im potrzebny
mrokasia 21:21, 23 sie 2017

Kacha, przyszłam sobie do Ciebie a tu takie fajne fotki .
Twoje limki różowieją a moje na niektórych pędach mają już zielone kwiaty a na niektórych wciąż pąki, zresztą nie tylko limki mi tak nierówno kwitną. Na jednym z krzewów mam kwiaty we wszystkich stadiach rozwoju.
Rozplenice super - mam nadzieję, że moje w przyszłym roku też będą takie .
Szałwia Ostfriesland pokładała mi się i przy pierwszym kwitnieniu i przy drugim - teraz - też. Ścięłam krótko więc chyba ona tak ma. Trochę beznadziejnie...
21:34, 23 sie 2017
ciekawe czy zapach sporobulusów ci bedzie odpowiadał ? ..ale to za rok ocenisz ....ja posadziłam wiosna ...nic nie czuje ...wahałam kłosy dzisiaj ...nic specjalnego...bo jak czytam siakową ze ten smród ma juz w całym ogrodzie ...to jeszcze nie pojmuje o czym ona mówi ....i mam wrazenie ze wyolbrzymia
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies