Lubię takie widoki . Z wczesnymi wiosennymi kwiatami eksperymentuję. Sadzę w zwykłe doniczki i teraz wystawiam na balkon, tam gdzie słonecznie i ciepło. Może dzięki temu wcześniej zakwitną. Wtedy pójdą na miejsca eksponowane
Joasiu jak miło Cię wreszcie widzieć! Ciekawa jestem do jakich dojdziesz wniosków na skutek tych prób - czekam na wyniki .
Aniu już zauważyłam swoją pomyłkę, mam nadzieję, że się nie pogniewałaś .
Będę z niecierpliwością czekała na kwitnienie Twoich nowych nabytków .
Dziś znalazłam rozwijające się już pączki w ogrodzie , na Tawlinie jarzębolistnej Sem i na Heptakodium - ale te były za malutkie i nie udało mi się sfocić, cyknęłam za to pąki kwiatowe kasztanka jarzębolistnego
Formuję, jak najbardziej, właściwie to golę mu cały dół bo inaczej miałby tam ze 3m szerokości ale w tym roku już miałam o wiele mniej cięcia, góra ładnie się rozrasta a z dołu wypuszcza coraz mniej . Najwięcej zdjęć wstawiłam tutaj: czarny bez
Kasiu ależ nie,nie kochana Kasiu No coś Ty Ja tez nie raz coś wpiszę nie tu gdzie trzeba,zdarza się
Chciałabym mieć tyle miejsca by móc jeszcze kilka róż posadzić
Przyszłam zobaczyć Twoje 'Fairy'.Jak znajdziesz fotki to chętnie zobaczę a może gdzieś są na wątku mniej więcej która strona to bym chętnie zobaczyła
Zobaczyłam za to Twój bez czarny,o jaaaa Piękna Twoja 'Eva'
Ja zamówiłam 'Black Tower'. Mam nadzieję,że będzie miał u mnie tak dobrze jak Twoje
Kiełki roślin wyglądają pocieszajaco. W ogrodzie wczoraj zauważyłam wychodzące tulipany,liliowce.
Mała żółta sosenka fajniutka.Takie żółtkoTrawy pampasowej nie mam .Boję się, że u mnie marzlaby.
Wiosenny weekend mamy piękny. Ale idzie jeszcze zimno.
Kasiu na tą świecącą sosenkę apetyt mam od dwóch lat. Gdzie ją znalazłaś? I pokaż proszę swój bez czarny Eva, bo Anda mówi, że masz i fajnie prowadzisz . Zastanawiam się czy go wcisnę u siebie, ale gdyby go ciąć to może bym upchnęła .
Ja zawsze sobie obiecuje ze posadzę cebulowe w donicach i zawsze brak albo czasu albo cebulek
Pampasowa przezimowała mi w gruncie tyle ze przez kolejny sezon nie byla jz taka duza no i nie zakwitła! Różową tez wysiewałam ale nie zeszła!