Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z Pszenicznej ...

Z Pszenicznej ...

oliwka 12:51, 12 kwi 2016

Tulipany stoja na bacznosc
soczyscie zielono u ciebie

po cichu zawsze zagladam do ciebie i patrze co nowego wymyslilas
pozdrawiam cieplo
Margarete 14:04, 12 kwi 2016

anna_t napisał(a)

to trzeba wziąć więcej kasy i tam też zajechać 22-go

Jestem za ...bardzo za.........z tym ze 22.04 to troche jeszcze wczesnie dla traw, ale moze...
Margarete 14:08, 12 kwi 2016

Czekaj z tymi różami - ja miałam jedna Pastellę ( oststni egzemplarz kupiony w markecie LM....biduchna była...) Sadziłam jesienią a na wiosne wszystkie ruszyły a ta bida nie...chciałam wywalic, trudno....ale Bogdzia z Anitą - nasza rodzima różana specjalistka( oststnio sie nie odzywa tu na forum)obejrzały mi ją i kazały czekac.....i ruszyła, z duuuzym opóxnieniem ale potem nadrobiła i pieknie kwitła.
Teraz musze ja przesadzic bo sie rozrosła i włazi na inne roslina a inne rosliny włażą na nia.
Wniosek - czekaj
popcorn 14:16, 12 kwi 2016

Zagladam, pozdrawiam! Nie spiesz sie z wywalaniem roz, one czasem ociagaja sie ale wreszcie startuja
pozdrawiam!!
zoja 14:21, 12 kwi 2016

Agata żebyś potem nie miała jak ja ostatnio - wywaliłam hortensję i krzewuszkę bo uznałam, że nie przeżyły zimy, a dziewczyny mi uświadomiły, że one jeszcze mogą spać i leciałam po powrocie z pracy ze szpadlem do ogrodu wkopać znowu na rabatę a teraz czekam czy przeprosiny przyjęte i czy ruszą

może Twoje róże mają tak samo?
AgataP 14:22, 12 kwi 2016

No to poczekam dam im tydzień i zobaczę czy jakieś tętno będzie czy trup
AgataP 14:24, 12 kwi 2016

Anda napisał(a)

Masz jakies fotki tych roz?
Wycięłam je na "pniu" bo miały czarne gałązki, poodgarniałam coby zobaczyć moze coś zielonego ale ni hu hu

AgataP 14:25, 12 kwi 2016

zoja napisał(a)
Agata żebyś potem nie miała jak ja ostatnio - wywaliłam hortensję i krzewuszkę bo uznałam, że nie przeżyły zimy, a dziewczyny mi uświadomiły, że one jeszcze mogą spać i leciałam po powrocie z pracy ze szpadlem do ogrodu wkopać znowu na rabatę a teraz czekam czy przeprosiny przyjęte i czy ruszą

może Twoje róże mają tak samo?

Zoja może trzeba wiec je szpadlem postraszyć? hahaha zobaczymy mają ultimatum i jak to mówi Karola deadline
AgataP 14:29, 12 kwi 2016

Margarete napisał(a)
Czekaj z tymi różami - ja miałam jedna Pastellę ( oststni egzemplarz kupiony w markecie LM....biduchna była...) Sadziłam jesienią a na wiosne wszystkie ruszyły a ta bida nie...chciałam wywalic, trudno....ale Bogdzia z Anitą - nasza rodzima różana specjalistka( oststnio sie nie odzywa tu na forum)obejrzały mi ją i kazały czekac.....i ruszyła, z duuuzym opóxnieniem ale potem nadrobiła i pieknie kwitła.
Teraz musze ja przesadzic bo sie rozrosła i włazi na inne roslina a inne rosliny włażą na nia.
Wniosek - czekaj

Przeczytałam - wzięłam do siebie - czekam jak nie to wywalę i rabarbar wsadzę hahaha
zoja 14:29, 12 kwi 2016

AgataP napisał(a)

Zoja może trzeba wiec je szpadlem postraszyć? hahaha zobaczymy mają ultimatum i jak to mówi Karola deadline

myślę, że dwa dni "na śmietniku" wystarczą
/kopałam piątek/sobota - sadziłam poniedziałek/