Agatko, skrzynie super. Chwałę bo sama też dzisiaj zrobiłam pierwszą w życiu ;D i jest taka sama jak u Ciebie. Kratki podpatrzyłam i ściągnę bo bardzo fajne.
A w ogóle to piknie Ci wszystko rośnie
Agatka bardzo bardzo Ci to ogrodzenie wyszło, a jak pobielisz, będzie super. Te kratki kupowałaś stacjonarnie czy też All? Do siebie myślałam nad tym myśliwskim płotkiem, ale na 100% nie jestem przekonana.
Skrzynki, jak wojsko. Warzywka wschodzą. Ja liczyłam na sianie majówkę. I zimno bylo. Inne sprawy ogarnialismy. Teraz juz spieszyć się muszę.
Sporo zrobiliście. Super.
A ławkę musisz koniecznie mieć przy bylinowej.
Aga, u nas kominek tylko w czasie mrozów Teraz elektryka jeszcze chodzi u dzieci i w łazience. Choć nie ominie nas kupienie drewna w tym roku, przez 4 lata spaliliśmy jakieś 6 m3 + ze 30 paczek brykietu.
W ogrodzie wszystko zieloniutkie przez te deszcze, uwierz że w rzeczywistości jest o wiele ładniej, zdjęcia nie oddają tych kolorów.
Pracy jeszcze dużo, bo najpierw malowanie, a potem chcę by eM ułożył mi ścieżki w warzywniku ( przynajmniej do końca sezonu, muszę oszczędzać jego plecy) Nie wspominam o poddaszu, które wciąż czeka, ale się doczeka.. powoli do celu. Już tu napisałam że ciśnienie mam jeszcze przez 2 lata, potem zwalniam zaworek Plany muszę tak rozłożyć by się zmieścić z dużymi pracami, bo małe typu dosadzanie lub ozdóbki to cała przyjemność...