Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród bez roweru

Ogród bez roweru

Tess 22:56, 22 paź 2016

anka_ napisał(a)
Marysiu przywędrowałam za tobą z Tessowego wątku. Piękną macie działkę i spore miejsce do popisu.
Brzózek trochę szkoda, choć rozumiem. Ale fajnie, że macie takie otoczenie ogrodu. W części północnej Warszawy jestem często, więc jak może kiedyś proponowane przez Tereskę spotkanie dojdzie do skutku to może się załapię. Choć ja już za Wawą.

Byłaś incognito?
Jesteś warszawska, choć już za Wawą
nawigatorka 22:57, 22 paź 2016

Tylko podlewanie mniej przyjemne niż jesienia
Tess 22:59, 22 paź 2016

MariBere napisał(a)

Anka - Hmm. Trochę mnie za dużo było wczoraj w wątku Tess.

Dlaczego za dużo?

Posadziłaś? Pokażesz?
anka_ 23:23, 22 paź 2016

Tess napisał(a)

Byłaś incognito?
Jesteś warszawska, choć już za Wawą
I to nie raz.
Dzięki... za tą warszawską grupę.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
anka_ 23:25, 22 paź 2016

MariBere napisał(a)
AnkaWeszłam na Twój wątek i oko zatrzymało się na obrazku z drogą dojazdową do oczyszczalni. Przez chwilę myślałam, że chodzi o tę warszawską... Ale doczytałam, że 70km od Warszawy mieszkasz. Mam nadzieję doczytać więcej.
Ty Warszawie w kierunku na Modlin, a ja za Modlinem...A z czytaniem daj sobie spokój, szkoda czasu. Jak zacznę sadzić to może coś będzie ciekawego...
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Zielona 23:29, 22 paź 2016

U nas znowu padało... Nie wyszłam nawet na chwilę.
Gosiek33 11:49, 23 paź 2016

Przyszłam z rewizytą, przeczytałam.... i pojęłam tytuł wątku. Współczuję tego śmietniska, tak niestety część właścicieli traktuje ziemię

Za to pięknie przekształcasz ten teren w ogród. Postawiłaś przed sobą trudne zadanie ograniczając się do jednego koloru - zupełnie jak Danusia Piszesz, że masz dużo cienia ale tulipany pięknie się zadomowiły. Nie myślałaś o rododendronach biało kwitnących? Masz perisy, będą tam pasować

I cudne jeżówki masz

pozdrawiam
pestka56 19:15, 23 paź 2016

A ja z wątku Gosiek zajrzałam, bo ja też podwarszawska. Ciekawi mnie jak będzie wyglądał Twój biały ogród.
Ja w ogrodzie ciągle znajduję jakieś pozostałości po niechlujstwie moich budowlanców. Kiedyś, podczas wojny z perzem, wyciągnęłam 4 mb folii dachowej pracowicie zakopanej na głebokości 60 cm, ale rowerowi nawet nie spróbuję dorównać
Mary 19:27, 23 paź 2016

Obiecałam zdjęcia z sadzenia cisów. Kilka ujęć, które w zamierzeniu miały pokazać efekt sadzenia tego co dostałam co 50cm.

anbu 19:30, 23 paź 2016

Fajna akcja
to baccata?