Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielony Punkt - ogród Finki

Zielony Punkt - ogród Finki

Igor 21:31, 08 lut 2012

Mam nadzieję, że z mężem nie jesteś tylko dla tych hektarów.
10 lat to bardzo dużo. Ja w 3 lata z mojej działki - całej płaskiej pokrytej zagonami warzywnymi zrobiłem to co widzisz na zdjęciach. Może potoczyło by się to szybciej ale działam przeważnie sam i za własne pieniądze...których jest tyle o ile. Jak to u ucznia Rodzice nie rozumieją jak można na "kwiatki" wydawać tyle pieniędzy. Może zrozumieją , że te "kwiatki" kiedyś będą mnie utrzymywały
agniecha973 21:36, 08 lut 2012

Historia podobna co nieco do mojej. Też mi się na wsi spodobało u mojego M. Pamiętam pierwszą wiosnę u teściów. Teściowa otworzyła drzwi na dwór i tak zostało na cały dzień, a ja oniemiała co chwilę wychodziłam na słoneczko i do pierwiosnków. Nie wiedziałam, że tak można żyć. I teraz nie zamieniłabym moich hektarów na miasto. Nie jest tak ślicznie jak na osiedlu domków pod miastem ale dla mnie to taki mały raj na ziemi
finka 21:38, 08 lut 2012

no jasne że nie dla hektarów!!! Mamy 3 dzieci i mnóstwo miłości !!! Na nastęne 10 i potem znowu !!!

Dodam tylko, że wszystko co mamy tutaj też zakładaliśmy od podstaw. I wciąż jeszcze inwestujemy , a w stary dom prawie nic. A już się upomina...
finka 21:39, 08 lut 2012

10 lat oczywiście a nie 10-ro dzieci
Igor 21:45, 08 lut 2012

Teraz to się opłaca, za każde dziecko 3 lata mniej do emeryturki hehe
Joku 22:21, 08 lut 2012

Marto przepiękne zdjęcia przepięknego ogrodu na Facebooku. Mam nadzieję że te tulipany, które dostałam od ciebie ładnie mi wyrosną i zakwitną.

Podziwiam was obie. Ja robiłam wszystko żeby od znienawidzonych hektarów uciec.
hanka_andrus 22:24, 08 lut 2012

Jaka piękna historia! Gratuluję rocznicy! Stary dom do remontu,tak,ale on pieniędzy nie przysparza,a tylko pochłania,natomiast z ogrodu masz dochody!I sposób na życie!
I tak trzymać!
Dużo miłości,zdrowia i pociechy z dzieci! Hej!
alinak 00:50, 09 lut 2012

na fejsiku byłam . wreszcie oglądnęłam twój raj w jednym miejscu , stronka firmy bardzo fajnie zrobiona ...brakuje mi tylko jednego - sprzedaż internetowa ....zachęcam . czy wiesz jaką już masz reklamę za free. będę pierwszym klientem - zapewniam
Pszczelarnia 01:04, 09 lut 2012

Finko, ja na fb się nie poruszam (to za dużo jak dla mnie) ale gratuluję dobrych decyzji. Niesamowite jest, że teść Ci tak dzielnie od początku pomagał. I że trafiłaś do miejsca, które czekało na Ciebie, żeby być szkółką. A co do domu, ja swojemu na razie odpuszczam i ruszam do ogrodu. Czyli otwieram drzwi na zewnątrz. Kiedy grunt u nas rozmarznie, pytam. Czy ktoś coś wie?
agniecha973 01:47, 09 lut 2012

Danusia ma słuchy, że szybko wiosna będzie.