Brzoza ta ma kruche gałązki.. u mnie też część jest sucha.. i sroki i inne ptaszki zbierają zawsze na gniazdo Nawet wyskubują takie gałązki z drzewa, a nie z ziemi
Myślałam, że chwilę posiedzę na forum.. a forum nie chodzi
Ale t ou mnie pogoda do niczego, w Polsce est chyba lepsza.. wiec wszyscy siedzą teraz na forum . Trzeba pokazać efekty prac sobotnich
U mnie deszczowo
Serby mają ok 2 metry, ale przy jodłach.. to są malutkie Będę na nie chuchać i dmuchać by rosły szybciutko Plomba w szpalerze jest.. ale jodły były suche, łyse i nawet czubki miały zdechłe... one już nie rosły To była agonia w końcowej fazie..
Korzenie się dały wyszarpać.. ale dobrze, ze to tylko kilka a nie cały szpaler,.. i mam nadzieję, że reszta się odbuduje i przestanie zamierać.. bo niedługo będzie 10 lat i sie nie da wyciąć, potrzebna będzie zgoda urzędu Niby problemów nie ma, jak drzewa chorują, ale trzeba za tym chodzić
W mojej wiejskiej szkółce były takie magnolie.. inne też były, ale ta .. po prostu cud miód i malina .. ogromne kwiaty, gęsto .... oj ... nie mam miejsca bo już byłaby moja Satisfaction - piszą, że rośnie mała.. ale ile to miało kwiatów.. i pachnące, i wielkie
To teraz się nei cieszymy, a trzymamy kciuki By się przyjęły
Myślałam że posiedzę na forum, ale net ledwo zipie.. ja też ledwo zipię.. i znów Was nie odwiedzę.. ale 5 minut na otworzenie jednego posta..
Ania twarda sztuka jesteś, że się magnolce oparłaś. Dzięki za odpowiedź na temat brzózki. Jak patrzę na nia, na świerka, marcinki, myślę o Tobie, jak na wilczomlecze- o Agani, na m.in hortkę i azalię - O Kasi. W moim ogrodzie "jest jeszcze" Bogzia, Gosia, Ewa, Iza i kilka innych osób .Fajne te ogrodowiskowe ogrody .