Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Małej Mi - sezon 2016

Ogród Małej Mi - sezon 2016

nawigatorka 08:21, 10 kwi 2016

Ale piekne serby.pamietam jak roktemu pttalas ile placilam za swoje.
Bedzie pieknie.ciesze sie Twoja radoscia
Milka 08:28, 10 kwi 2016

Wspaniale serby, dobroc ludzka nie zna granic, kochana ta Danusia
ana_art 08:51, 10 kwi 2016

serby na psa urok tfutfutfu, oby pięknie rosły. Szybciutko podgonią i będą wielkie
magnolie, wiśnie koku pięknę, też wczoraj widziałam w ogrodniczym, popatrzyłam i z bólem serca wyszłam
Mala_Mi 09:34, 10 kwi 2016

dajana napisał(a)
Moje róże tez tak ciachnęłam wszystkie . Znasz osty ozdobne które mają trzy metry? mam nasionka od kogoś, tylko nie wiem czy się w nie ubierać bo nie widziałam takich nigdy. Jak myślisz warte świeczki?

Przegapiłam pytanie.. jak zwykle ...
Widziałam takie osty w Wojsławicach... nie mam miejsca na nie.. a poza tym.. nie jestem przekonana czy to bym chciała mieć

malgorzata_s... 09:44, 10 kwi 2016

Trzymam kciuki za serby choć przyjmą się na 1000% Z serca dane przecież
Buziaki Anek
Mala_Mi 09:58, 10 kwi 2016

Bogdzia napisał(a)

Dzięki za zdjecia mojego najulubieńszego kwiatuszka z Twojego ogrodu. Wydoroślał Muminek , taki mały facet sie zrobił. Masz szczescie do pracowitych chłopaków a jak jeszcze mały się taki okaze to chyba hektary trzeba bedzie zakupic żeby roboty starczyło dla wszystkichJak ja lubię na niego patrzec.Martwię sie tylko czy mu nóżki nie zmarzły bo kaloszki zimne , ja od razu po nich chora jestem. No dowód jest że wie co z czym połączyc. Fajny chłopak rośnie , bedziesz miec pociechę z niego.Dobrze ze deszcz pada i serby posadzone , teraz przyjma sie na pewno.

Duduś też fajny chłopak, bardzo pogodny. Bo Muminek jest specyficzny.. charakterny.. uparty..niezależny.. obydwaj za to gadają bez przerwy..

Muminek jak się zaprze to do domu nie wejdzie (zawsze się zapiera).. trzeba założyć Nelsona pod pachę i do domu. Ale 6 godzin w ogrodzie sam sobie zabawę znajdzie i jestem mu do niczego nie potrzebna... bo tylko zabraniam.. ale niestety oczko .. trzeba pilnować non stop. Kalosze obowiązkowo, bo zawsze znajdzie gdzie zamoczyć nogę..baaa by tylko nogę

A to przestawiam Dudusia.. taki fajny chłopak.. sam wstaje, sam chodzi przy meblach i raczkuje.. chociaż większy od Muminka, to też szybko będzie chodził. Rośnie mi drugi pomocnik i mając wybór forum lub chłopaki.. jeszcze wybieram chłopaków

Wiem, wiem..dywan wygląda obleśnie, ale był położony dla psa, bo staruszek nie potrafił już chodić na śliskim parkiecie. Piesa nie ma, a dywan jest.. dzieciom też przyjemniej na dywanie (nawet takim brzydkim) niż na śliskich deskach
Mala_Mi 10:02, 10 kwi 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Trzymam kciuki za serby choć przyjmą się na 1000% Z serca dane przecież
Buziaki Anek

Z mężem dziś stwierdziliśmy, że będziemy na nie chuchać i dmuchać by przeżyły
Ale w porównaniu do jodeł są takie malutkie Ale niedługo drzewa dostana liście, i nie będzie widać tej wyrwy, potem się przyzwyczaimy do widoku, a za 3 lata urosną.. Co to 3 lata????

Serby są piękne, gęste.. to nie takie cieniasy co kupowałam kiedyś u nas..

I stwierdziliśmy że wymienimy wszystkie najgorsze jodły... lepiej wcześniej niż później.. łatwiej usuwać korzenie. A niestety możemy posadzić tylko w to samo miejsce

Mala_Mi 10:04, 10 kwi 2016

Ktokolwiek widział i ktokolwiek wie, gdzie można kupić już duże serby, uprasza się o informację.

Lokalizacja nieistotna byle nie daleko na północ Polski, bo czasami mam transport w różne rejony.
sylwia_slomc... 10:14, 10 kwi 2016

Serby piękne tfu tfu tfu , znam jedną Dankę co jest wyjątkiem, ale wiadomo ,że potwierdza tylko regułę .
ana_art 10:25, 10 kwi 2016

Mala_Mi napisał(a)

Duduś też fajny chłopak, bardzo pogodny. Bo Muminek jest specyficzny.. charakterny.. uparty..niezależny.. obydwaj za to gadają bez przerwy..

Muminek jak się zaprze to do domu nie wejdzie (zawsze się zapiera).. trzeba założyć Nelsona pod pachę i do domu. Ale 6 godzin w ogrodzie sam sobie zabawę znajdzie i jestem mu do niczego nie potrzebna... bo tylko zabraniam.. ale niestety oczko .. trzeba pilnować non stop. Kalosze obowiązkowo, bo zawsze znajdzie gdzie zamoczyć nogę..baaa by tylko nogę

A to przestawiam Dudusia.. taki fajny chłopak.. sam wstaje, sam chodzi przy meblach i raczkuje.. chociaż większy od Muminka, to też szybko będzie chodził. Rośnie mi drugi pomocnik i mając wybór forum lub chłopaki.. jeszcze wybieram chłopaków

Wiem, wiem..dywan wygląda obleśnie, ale był położony dla psa, bo staruszek nie potrafił już chodić na śliskim parkiecie. Piesa nie ma, a dywan jest.. dzieciom też przyjemniej na dywanie (nawet takim brzydkim) niż na śliskich deskach

słodziak na dywan nie zwróciłabym uwagi, ale że powiedziałaś to się przyjżałam i powiem że ja mam chyba gorszy