Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Małej Mi - sezon 2016

Ogród Małej Mi - sezon 2016

Sebek 18:16, 10 kwi 2016

Mala_Mi napisał(a)

Jak już mowa o prezentach...

Danusiu już są u mnie, chociaż pada to bierzemy się za wywalanie chorych jodeł i posadzimy Serby..są piękne Muszę podmienić najgorsze, póki nie jest wymagana zgoda na wycinkę. Danusia spadłaś mi z nieba... nie wiem jak się odwdzięczę..
Dostałam je za darmo!!!!!
Danusia jesteś jak anioł.. wszytkie Danusie to super kobiety.. nie znam żadnej która byłaby inna.. moja Mama też Danusia

Przyjechał synuś lecimy do sadzenia..

I dlatego wysyłam wszystkim moje roślinki, bo dobro do człowieka wraca Danuś niech ci wróci w 10000kroć.

O choinka! Że też ja takich prezentów nie dostaję
kasiek 18:34, 10 kwi 2016

Mala_Mi napisał(a)

Jak już mowa o prezentach...

Danusiu już są u mnie, chociaż pada to bierzemy się za wywalanie chorych jodeł i posadzimy Serby..są piękne Muszę podmienić najgorsze, póki nie jest wymagana zgoda na wycinkę. Danusia spadłaś mi z nieba... nie wiem jak się odwdzięczę..
Dostałam je za darmo!!!!!
Danusia jesteś jak anioł.. wszytkie Danusie to super kobiety.. nie znam żadnej która byłaby inna.. moja Mama też Danusia

Przyjechał synuś lecimy do sadzenia..

I dlatego wysyłam wszystkim moje roślinki, bo dobro do człowieka wraca Danuś niech ci wróci w 10000kroć.

No wielkie WOW - masz gigant serce - wprost proporcjonalnie do ciętego języka Nie da się Ciebie nie lubic
Ja dziś cieszyłam się jak głupia, bo parprotke od Ciebie znalazłam, a byłam pewna że zniszczyłam nie chcący przy robieniu strumyka ... Ale roslinki od Ciebie jak i Ty - niezniszczalne

Gruszka_na_w... 19:03, 10 kwi 2016

Piękne serby, piękny ogród i piękne wnuczęta. Czego chcieć więcej? Chyba tylko zdrówka )))))))
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Karol99 19:13, 10 kwi 2016

Aniu Twój wątek pędzi jak szalony, wiem, że nie masz wiele czasu na odpowiedzi ale mam do Ciebie pytanie. Czy serby poradzą sobie przy brzozach? Nie wiem jaki żywopłot tam posadzić, a tuje niestety brzydną.
Zielona 19:24, 10 kwi 2016

Aniu... Ty i w moim ogrodzie mieszkasz... Dobro wraca, a zasada "podaj dalej" jest jedną z lepszych, którymi możemy się kierować. Niech Dajankowe serby rosną równie zdrowo i szybko, jak Twoje Dudusiowe Muminki
Mala_Mi 00:42, 11 kwi 2016

Czytam.. bo teraz forum chodzi... ale odpowiem innym razem.. teraz bardziej kocham swoje łózko niż forum

Iwk4 01:17, 11 kwi 2016

Mala_Mi napisał(a)

A to dowód że zakwitnie, są pączki

Matko kochana, moje dopiero z ziemi wyłażą. Klony jeszcze bezlistne
Nawet forsycja u mnie się zawzięła. Wszędzie kwitną, a u mnie w stadium pękającego pąka. I gdzie tu sprawiedliwość? 2 tygodnie spóźnienia
A zima do mnie pierwsza przychodzi.
Dziś przy śniadaniu o tym rozmawialiśmy. Po czym M stwierdził. Ciesz się, że mieszkasz od morza 100 km. Masz 100 km mniej na południe
hanka_andrus 03:56, 11 kwi 2016

A i te 100 km robi różnicę, bo jak u Was kwitnie, moje dopiero kiełkuje! Czyli i tu między regionami są różnice we wzroście.
Basilikum 06:40, 11 kwi 2016

Jejeku ale sliczny Dudus ale bym wycalowala

i choinki od Dojanki same piekne ikazy Boze Narodzenie w kwietniu
Bogdzia 07:31, 11 kwi 2016

Ja też mam pąki na piwoniach (dwóch) ale piwonie w doniczkach na oknie