Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Małej Mi - sezon 2016

Ogród Małej Mi - sezon 2016

Kindzia 10:55, 01 lip 2016

Powiedz mi czy masz też taki nijaki kolor Pastelli w tym roku? Moja paskudna...taka nijaka brudnobiała...
Milka 13:56, 01 lip 2016

Mala_Mi napisał(a)

Trzeba było tą szmatą zamachać po drodze i u mnie... tyle tylko, że być się zamachała.. i szybko nie wyszła

Słoneczna rabatka .. tak wogle to kocham słońce.. i żeby nie to podlewanie to mogłoby wogle nie padać i cały czas być po +30

Cudownie to wygląda
bolączki mamy podobne, tez lubię słońce, ale jak bez deszczu...musi lac, ale w nocy
Milka 13:57, 01 lip 2016

Mala_Mi napisał(a)

Ooooo........ zastukało jak u pomysłowego Dobromira... na kępy kulek nie ma miejsca, ale zrobić kilka kostek.... to jest myśl ... połączę jednakowe wymiary i będą większe i mniejsze kostki... a rabata jest prostokątna..

o la, la, la..... to jest EUREKA.. byle do realizacji nie zapomnieć ..

Wszystkie lilie też dupiaste w tym roku Ponad połowy nie ma A te co by żyły pożarło je sąsiedztwo Oj znów doojrzewam do rewolucji..

Ja też, będę ryć!! jesienią...też mam problem z liliowcami...
te lilie tez mam, w tym roku sa niższe.
tulucy 19:12, 01 lip 2016

U Ciebie susza, u mnie od wody z deszczu wszystko w glebę wgniecione i w błocie było - w niedzielę woda stała na rabatach, do tej pory jeszcze widać.

Fish pedicure? Ponoć modny
Madzenka 19:14, 01 lip 2016

Mala_Mi napisał(a)

Ooooo........ zastukało jak u pomysłowego Dobromira... na kępy kulek nie ma miejsca, ale zrobić kilka kostek.... to jest myśl ... połączę jednakowe wymiary i będą większe i mniejsze kostki... a rabata jest prostokątna..

o la, la, la..... to jest EUREKA.. byle do realizacji nie zapomnieć ..

Przypomnę ci o kwadratach To samo zrobiłam na trasie przy kuchni - 6 kul stało sie kwadratami (pseudo)

U Ciebie susza u nas oberMK Design Projektowanie Wnętrzanie chmury dwa dni pod rząd. Ale i tak jest tak goraco, ze ta woda nie stoi tylko paruje. Pewnie za chwilę będzie atak chorób grzybowych...

Ja nie moge narzekac, bo popadam w przygnębienie wtedy, sama sie pilnuję
Katkak 20:37, 01 lip 2016

Ania ja też walczę z mrówkami. Mszyc na niektórych kwiatach host miałam tyle, że były całe oblepione wiec je ścięłam i unicestwiłam. Na różach walczę z czarną plamistością, a na klonie wygrałam walkę z jakimś badziewiem grzybowym. Pysznogłówek też trochę miałam, a w tym sezonie ani pół. Jak nie urok to sraczka, ale co poradzimy.
Bogdzia 21:06, 01 lip 2016

Jestem kazdego dnia ale nie chce mi sie logowac więc nie piszę a jak sie zaloguje to ledwie u siebie wyrabiam . Wielki łan masz nachyłka . Lubię go za długie kwitnienie ale u mnie jeszcze nie kwitnie. Macham bez sciery czy szmaty.
Kasiek 22:57, 01 lip 2016

Wczoraj mialam taka burze ze mi polowe katalpy zniszczylo, fotke zrobie jutro moze spojrzysz czy z niej jeszcze cos bedzie ?
Mala_Mi 21:02, 02 lip 2016

Madzenka napisał(a)

Przypomnę ci o kwadratach

Trzymam za słowo.... ja dzis czołgałam sie za jodłami i wydarłam chwasty po pas na odcinku 21m. Czyli 1/3 boku. Zielska wywiozlam metr szescienny. U nas zapisuja ile sie zawiozlo na sortownie.
Dzis kilka fot telefonem. Czasu nie bylo.
Urszulla 21:22, 02 lip 2016

U mnie dziś w nocy opady, więc roślin nie podlewam. Trawnikiem się nie przejmuję- cieszę że nie rośnie bo koszenie mnie zwala z nóg. Wszyscy zmęczeni upałem

Aniu, możesz pokazać Nostalgię jak przekwita. czy traci biel w środku? u mnie jakaś różowa a nie czerwona. zastanawiam się czy jakiejś podróbki nie dostałam.