Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy miszmasz... pod kontrolą

Ogrodowy miszmasz... pod kontrolą

m_gocha 09:10, 17 lut 2017

ElzbietaFranka napisał(a)
Małgosiu niestety tak już mamy, że trzeba coś ukrywać.
Dzięki za wpis odnośnie modrzewia przeczytałam przed chwilą. Myślałam, że zapomniałaś. muszę sobie przenieść na swój wątek ten opis.
Ukrywanie u mnie raczej wynika z tego, że ogródek mały i niestety nie z gumy Więc po takich zakupach biegam po ogrodzie z tymi doniczkami..., gdybam..., zastanawiam się..., wykopuję, przesadzam...a eM się wkurza, że wciąż "grzebię" w ogródku a dodatkowo jakoś tak trawnika ubywa
Monia81 11:51, 17 lut 2017

Witam się i ja, Pospacerowałam po Twoim jakże pięknym ogrodzie zauroczył mnie ten Twój stawik, hortensje, które też lubię, rojniki. A ten twój kunszt cięcia - rewelacjaBędę z chęcią wpadać
m_gocha 22:22, 19 lut 2017

Monia81 napisał(a)
Witam się i ja, Pospacerowałam po Twoim jakże pięknym ogrodzie zauroczył mnie ten Twój stawik, hortensje, które też lubię, rojniki. A ten twój kunszt cięcia - rewelacjaBędę z chęcią wpadać
Witaj Moniko!
Jakże mi miło Dziękuję za miłe słowa
Zapraszam, będzie mi bardzo miło
Lecę do Ciebie z rewizytą
Margerytka40 23:29, 19 lut 2017

Przebiegłam sobie po Twoim ogrodzie bo przypomniało mi się że masz śliczne hortki. Nasyciłam oczy ich widokiem.Dla mnie to roślinki nr one . Koniecznie muszę mieć ich baaaardzo dużo. Śliczne u Ciebie.

A spodziewaj się,że będę przychodzić po prośbie w sprawie cięcia iglaków. Pewnie będę chciała kilka ujarzmić a u Ciebie takie pięknie powycinane.
m_gocha 20:47, 20 lut 2017

Margerytka40 napisał(a)
Przebiegłam sobie po Twoim ogrodzie bo przypomniało mi się że masz śliczne hortki. Nasyciłam oczy ich widokiem.Dla mnie to roślinki nr one . Koniecznie muszę mieć ich baaaardzo dużo. Śliczne u Ciebie.

A spodziewaj się,że będę przychodzić po prośbie w sprawie cięcia iglaków. Pewnie będę chciała kilka ujarzmić a u Ciebie takie pięknie powycinane.
Asiu, mam nadzieję, że hortki nie przemarzły przy tych niskich temperaturach. Co do ogrodówek - obawiam się, że w tym roku będzie kiepsko - za słabo były zabezpieczone
Asia u Ciebie też widziałam cięte iglaki, ale jeżeli będę mogła w czymś pomóc to bardzo chętnie
m_gocha 21:56, 20 lut 2017

Dzisiaj wracając z pracy zobaczyłam... bazie . A zatem... już przedwiośnie!
Na pożegnanie zimy kilka fotek aby udokumentować jak zimowa to była zima - (fotki sprzed dwóch tygodni)

m_gocha 21:59, 20 lut 2017

Mam nadzieję, że to już definitywny koniec zimy
m_gocha 21:20, 21 lut 2017

O matko! Na większości wątków już fotki prawie wiosenne a ja zapodałam zimę Ale dałam plamę
Bogdzia 21:22, 21 lut 2017

Piękne zimowe zdjecia ale juz początek wiosny mamy i to tez jest piękne.
anbu 21:23, 21 lut 2017

Zaraz plamę śliczna ta zima ale już niech sobie zmyka