ragsmom
21:40, 14 wrz 2017

Na chwile tylko wpadam,bo mi dziecię się pocborowalo i czeka mnie noc z atrakcjami.tak na szybko Polinko,ałycza jest po drugiej stronie płotu,od strony drogi gminnej,od strony ogrodu jest płot i ok. Metr od niego limki. Jeśli chodzi o cisy to wiedzę mam prawie zerowa,chyba są różne odmiany, tak? to na taką obwodke jakiego bym potrzebowała?
Hortek pragnienie jest mi znane,poję je deszczowką,bo tej mam zawsze sporo,wiec i dla ewentualnych spragnionych zielonych sasiadow by się znalazło. Czosnki mi sie podobają,a nawet najbardziej oklepane na O. Zestawy w mojej okolicy będą rzadkoscią, bo tu inne nieco ogrodowe mody
panują, jak widac sąsiedzi nie mieli tyle szczęscia co ja i nie trafili na O. I takie grono cudownych doradców. Przepraszam,że pomieszałam ML z grackiem,tak to jest jak się chce za dużo zapamiętać na raz.
spadam do młodej,jutro z pracy zajrzę
Hortek pragnienie jest mi znane,poję je deszczowką,bo tej mam zawsze sporo,wiec i dla ewentualnych spragnionych zielonych sasiadow by się znalazło. Czosnki mi sie podobają,a nawet najbardziej oklepane na O. Zestawy w mojej okolicy będą rzadkoscią, bo tu inne nieco ogrodowe mody

spadam do młodej,jutro z pracy zajrzę