Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - sezon 2016-2022

Miłkowo - sezon 2016-2022

Rosa 17:56, 08 maj 2017

Milka napisał(a)

miłość do pańcia

Pańciowi jeszcze jedna ręka by się przydała .
Napisze tylko tyle:
OGRÓD JAK Z BAJKI.
Bajkowe kolory i zestawienia z fantazją i wyczuciem, przecudne .
Sebek 18:17, 08 maj 2017

Milka napisał(a)
Kindzia
To już druga róża, bo Winchester Cathedral już białe pokazuje, jednak tam przy tym murze im chyba ciepło, skoro tak szybko, koło domu podobnie.
To super, że orliki się uchowały, a wilgoć to one dobrze znoszą

patrz, jak eMus kanciki nowe zrobił, czemu ja nie umiem

Sebek
U mnie zawsze w maju kwitnie
a wiesz, że ten mój krzywy kant jeszcze nie odrósł i mam zabronione kancikowanie

Brzytwa

Zatem Zygmunt musi mieć wyłączność na kanty Mi też raz przy bylinowej zbyt osunął się nóż i zamiast zostawić darń to stwierdziłem, że odrośnie... I tak już drugi rok czekam
Kindzia 19:00, 08 maj 2017

No Kochana, jaki kant!!! Zygmusiowi się wielki buziak należy!!! Ty, faktycznie, lepiej się za kanty nie bierz, masz w domu mistrza!!! Elegancko wyszło! I trawka też katalogowa
Anda 19:20, 08 maj 2017

Jaki kant, extra Masz w domu zawodowca
Winchester juz biale pokazuje? Wow
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Figielka 19:26, 08 maj 2017

Te ka kańciki to z linijkę i suwmiarką były robione ?
Zdradz nam technikę.
Zana 19:37, 08 maj 2017

Irenko, weszłam i wyjść nie mogę. Wszystko mnie zachwyca, ale łuki w powojnikach to już mistrzostwo. Przecudnie Ci wszystko rośnie i kwitnie, niemożliwa jest ta bujność w Twoim ogrodzie. Pochwały dla mężusia za kanciki, rączka i nózka mistrza
zbigniew_gazda 20:02, 08 maj 2017

Nie no zzieleniałem z zazdrości na te kanty. Precyzja w każdym calu. Gratulacje dla wykonawcy.
Basilikum 20:03, 08 maj 2017

a co napisze jeszcze i ja, ze katy super
powinniscie firme ogrodnicza zalozyc
Mala_Mi 20:33, 08 maj 2017

A ja sobie dziś u Ciebie buszowałam na telefonie...w korkach, czekając w urzędach.....
Powinnam zazdrościć klimatu, tego, ze nie pomarzło, że nie pogniło...ale pamiętam wielką wodę jakąś miałaś.. i należy Ci się ten klimat za tamte straty

Dzięki temu i ja mogłam napaś oczy magnoliami, powojnikami i innym kwieciem który u mnie poległ.. lepiej oglądać u Ciebie niż nigdzie

A kanciki to już perfekcja Tego na telefonie jeszcze nie było jak oglądałam, a teraz zostawiam wpis by zostawić moje przemyślenia
wiunia 22:54, 08 maj 2017

Wszyscy chwalą te kanciki i ja nie mogę się napatrzeć na taką precyzję pochwała dla perfekcji eMusia, a dla Ciebie Irenko za całokształt i niepowtarzalny urok Twojego (Waszego ) ogrodu!